Εκτυπώστε τη σελίδα
18-01-2020 00:36

O Ολυμπιακός για «πρωταθλητής χειμώνα» κόντρα στον ενισχυμένο Παμβοχαϊκό

Μετά από διακοπή περίπου ένα μήνα ο Ολυμπιακός μπαίνει πάλι στο πρωτάθλημα για να πάρει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα απέναντι στον ενισχυμένο Παμβοχαϊκό. (18/1, 17.00, Διαιτητές: Μουλά Λ., Κυριοπούλου).

O πρωτοπόρος Ολυμπιακός ισοβαθμεί πλέον με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά έχει το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας με τον δικέφαλο και θέλει το τρίποντο για να στεφθεί πρωταθλητής χειμώνα έστω και με διαφορά στήθους.

Στην αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους ή Κάρτας Junior.   Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Επιτέλους ξεκινάμε τη δεύτερη περίοδο τηςσεζόν. Κάθε παίκτης και όλη η ομάδα θέλουμε να ξεκινήσουμε πολύ καλά με ένα πολύ καλό παιχνίδι και την πρώτη μας νίκη για το 2020. Μετά τον Ιανουάριο θα έχουμε δύσκολους μήνες και όλοι μας είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να βοηθήσoυμε την ομάδα να έχει πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό στις διοργανώσεις».

Ο Παμβοχαϊκός θα παρουσιαστεί ενισχυμένος με τον Βραζιλιάνο ακραίο Ρενάτο Έρμλι Μέντες ντε Σόουζα που τη σεζόν 2007-08 αγωνίστηκε στην Ορεστιάδα και τον Γάλλος πασαδόρο Νταβίντ Γκελ. Βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος δήλωσε: «Η ομάδα ενισχύθηκε σε δύο θέσεις που παίζαμε στα όρια μας και δεν είχαμε καμία εναλλακτική λύση. Ο Σόουζα θα καλύψει το κενό του Παπαδόπουλου που είναι τραυματίας και δίνει τον αγώνα του να επανέλθει.

Ο Γκελ θα δώσει ανάσες στον Δρογκάρη που έχει κάνει τιτάνια προσπάθεια αλλά ήταν μόνος του. Τώρα έχουμε λύσεις και ασφάλειες για να μη μείνει η ομάδα εκτεθειμένη σε κάποια ατυχία. Σε κάθε περίπτωση ισχύει αυτό που λέω πάντα, πως η ομάδα μας κάνει κατάθεση ψυχής. Το ιδιο θα κάνουμε και στο ματς με τον Ολυμπιακό και ότι πάρουμε θα είναι κέρδος. Πρώτος μεγάλος στόχος είναι η παραμονή κι αν μας το επιτρέψουν οι δυνάμεις μας να μπούμε στα πλέι οφ».

Ο Παμβοχαϊκός με τον Ολυμπιακό έχουν αναμετρηθεί 27 φορές για το πρωτάθλημα και οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται στις νίκες με 22-5. Μάλιστα ο Ολυμπιακός μετράει σερί νικών 18-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ο Παμβοχαϊκός νίκησε τελευταία φορά στις 15 Απριλίου 2013 και μάλιστα στο Ρέντη με 3-0 στον πρώτο τελικό πλέι οφ της σεζόν 2012-13.

Volley League Ανδρών - 9η αγωνιστική

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

«Μελίνα Μερκούρη» 17.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός Διαιτητές: Μουλά Λ., Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Κυργιαλάνη, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Ζηρίνειο 17.00: ΑΟΠ Κηφισιάς - ΟΦΗΔιαιτητές: Γεροθόδωρος, Πρέντζας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Τόλιος, Γεωργιάδης Στ., Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Αγίου Θωμά 18.30 (ΕΡΤ-3): Παναθηναϊκός ΑΟ - ΠΑΟΚ Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βουδούρης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Νικάκης, Κατερλή, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

«Μιχάλης Παρασκευόπουλος» 19.00: ΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βασιλάκης, Σταματόπουλος, Γραμματεία: Χριστοδούλου.

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Μίκρα 17.30 (V.L. T.V.): Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - ΑΟ Φοίνικας Σύρου Διαιτητές: Παπαδογούλας, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Λούμσι, Σταυρίδης, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ

 

Σχετικά άρθρα