1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-01-2020 17:45

Έκοψαν την πίτα και το γλέντησαν στον ΟΦΗ

Mέσα σε μια όμορφη και ζεστή βραδιά, όλα τα τμήματα βόλεϊ του ΟΦΗ, οι υποδομές, αγόρια και κορίτσια, η γυναικεία και η ανδρική ομάδα, έκοψαν την πίτα του συλλόγου.

Η φιλόξενη αίθουσα του εστιατορίου "Δαφέρμος" στο Τσαλικάκι, γέμισε ασφυκτικά από την εκδήλωση των τμημάτων βόλεϊ του ΟΦΗ, παρουσία και τον γονέων των αθλητών.

Την παράσταση βέβαια έκλεψαν οι παίκτες της ανδρικής ομάδας, οι οποίοι αποδείχθηκαν πρώτοι στο χορό και μαζί με τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του ΟΦΗ, το γλέντησαν με την ψυχή τους.

Την αποθέωση, απο όλους τους αθλητές του ΟΦΗ, μικρούς και μεγάλους, γνώρισε ο φροντιστής του κλειστού γυμναστηρίου του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, Στέφανος Κυριακάκης , ο οποίος όταν ανέβηκε στην πίστα το χειροκρότημα όλων ήταν ζεστό, καθώς η προσφορά του ειναι πολύ μεγάλη, στο να μην λείπει τίποτε από όλα τα τμήματα του βόλεϊ.

Στο πλαίσιο της βραδιάς, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, σε χαιρετισμό του ανέφερε: «σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στον ΟΦΗ και έχετε τα παιδιά σας στο βόλει του ΟΦΗ.

Συγχαρητήρια σε όλους για την όμορφη βραδιά και υγεία σε όλα τα παιδιά. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια στον ΟΦΗ, με την άνοδο της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία, αλλά μας ενδιαφέρουν και οι υποδομές, όπως και όσο το δυνατόν καλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας.»

Τα κορίτσια του ΟΦΗ έδωσαν στον Γιάννη Δανδάλη, μια φανέλα της ομάδας, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για την συμπαράσταση του.

Ο επικεφαλής της υποδομής του ΟΦΗ Μανόλης Πρασανάκης, ευχαρίστησε τον Γιάννη Δανδάλη για την στήριξη του σε όλο το οικοδόμημα του βόλεϊ του ΟΦΗ και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, προπονητές και εφόρους των τμημάτων, αλλά και τους γονείς για την συμβολή τους στην λειτουργία των υποδομών.Η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι και …πεντοζάλη, αλλά και συνθήματα υπερ του ΟΦΗ, απο αγόρια και κορίτσια.

Σχετικά άρθρα

  • Back to back πρωταθλήτριες Κρήτης οι αήττητες νεάνιδες του ΟΦΗ
    Back to back πρωταθλήτριες Κρήτης (ΕΣΠΕΚ) αναδείχτηκαν οι νεάνιδες του ΟΦΗ, οι οποίες κατέκτησαν τον τίτλο με 14 σερί νίκες και χωρίς απώλεια σετ, ολη τη σεζόν!
  • Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γ. Καραμπέτσος στο Βαρδινογιάννειο
    Στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο (9-10/12), ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας βόλεϊ Γιώργος Καραμπέτσος και στελέχη της Ομοσπονδίας βόλει (κ.κ. Χαλβατζής, Καζάκου, Καβαλιεράκης, Μπακοδήμος).
  • ΟΦΗ: Δυναμική παρουσία του βόλεϊ στον αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη
    Όλος ο οργανισμός της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, βρέθηκε στον Αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που έγινε στο κατάμεστο απο παιδιά, κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.
  • Νίκος Προύφας: «Τίτλος στον ΟΦΗ και μπαράζ ανόδου στην Α2»
    «Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να ετοιμαστούμε για τα μπαράζ ανόδου στην Α2» δήλωσε ο προπονητης της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, στο επίσημο κανάλι της ομάδας, μετά τη νίκη με 3-0 επί του Πήγασου στον πρώτο τελικό που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου και βρήκε νικητή τον ΟΦΗ με 3-0 σετ.
  • Volley League: Οι ξένοι αθλητές που έφυγαν
    Αρκετοί είναι και οι ξένοι αθλητές που αγωνίζονται στη Volley League ανδρών που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να επιστρέψουν στις πατρίδες τους για να βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους κατά την διάρκεια της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19. Άλλοι έχουν μπει στο αεροπλάνο και βρίσκονται ήδη σπίτια τους με το ακουστικό στο χέρι περιμένοντας νέα και άλλοι παραμένουν στη χώρα μας και είναι κλεισμένοι και περιμένουν την... μπόρα να περάσει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ