Εκτυπώστε τη σελίδα
04-01-2020 13:59

Τα... Φώτα του βόλεϊ στη γιορτή του Κολλεγίου Αθηνών (πρόγραμμα αγώνων 5-6/1)

Η αφρόκρεμα των ταλέντων του βόλεϊ θα συγκεντρωθεί για δεύτερη χρονιά στο Αγγελικούσειο Κλειστό Γυμναστήριο στο Ψυχικό για το 2ο τουρνουά που διοργανώνει ο ΣΑΚΑ (Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών Κολλεγίου Ψυχικού).

 

Πρόκειται για αγώνες που θα γίνουν στο πλαίσιο τουρνουά στις κατηγορίες αγοριών Κ18 (πρώην Παίδων), κοριτσιών Κ18 (πρώην Κορασίδων), αγοριών Κ17 (πρώην Παμπαίδων) και κοριτσιών Κ16 (πρώην Παγκορασίδων).

Σοτ τουρνουά θα αγωνιστούν οι ομάδες του Α.Ο. Ποσειδώνας Λουτρακίου, του Φ.Ο. Βριλησσίων, της Γ.Ε. Ηρακλείου, του Παναθηναϊκού ΑΟ, του Πανερυθραϊκού Α.Σ., του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων, του Α.Ο.Ν.Ν.Ν.Ε. Αμαζόνες και φυσικά του ΣΑΚΑ.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην έδρα του ΣΑΚΑ (Αγγελικούσειο Κλειστό Γυμναστήριο) στο Ψυχικό, την Κυριακή 5 & Δευτέρα 6/1/2020.

Όλοι οι αγώνες της Α΄ φάσης θα διεξαχθούν στα 2 σετ, ασχέτως αποτελέσματος. Θα τηρείται βαθμολογία, με δύο (2) βαθμούς σε περίπτωση νίκης και έναν (1) σε περίπτωση ισοπαλίας.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων, θα υπολογίζεται πρώτα το αποτέλεσμα στα μεταξύ τους παιχνίδια, στη συνέχεια το κλάσμα των κερδισμένων προς τους χαμένους πόντους στα μεταξύ τους παιχνίδια και τέλος, το κλάσμα των συνολικών κερδισμένων πόντων προς τους χαμένους.

Ο Μικρός Τελικός (3η & 4η θέση) και ο Τελικός (1η & 2η θέση) θα διεξαχθούν στα 2 νικηφόρα σετ, δηλαδή σε περίπτωση που το σκορ είναι 1-1 σετ θα επακολουθήσει και tie-break.

Οι αγώνες θα διαιτητεύονται από επίσημους διαιτητές της ομοσπονδίας και θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί της ΕΟΠΕ για τις αντίστοιχες ηλικίες.

Για την πιστή τήρηση του ωραρίου διεξαγωγής των αγώνων θα υπάρχει συγκεκριμένος χώρος προθέρμανσης για τις ομάδες που θα αναμένουν να αγωνιστούν.

Κάθε αγώνας της Α΄ φάσης έχει υπολογιστεί στα 60΄, ενώ μεταξύ των αγώνων θα μεσολαβούν το λιγότερο 15΄.

Σε περίπτωση που κάποιο παιχνίδι «υπερβεί» τα 60΄, θα τηρηθεί το ενδιάμεσο 15λεπτο και θα καθυστερήσει η έναρξη του επόμενου παιχνιδιού αντίστοιχα.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του τουρνουά θα λειτουργούν τα αποδυτήρια, το ιατρείο και το κυλικείο του κλειστού γυμναστηρίου, ενώ θα υπάρχουν νερά για τους αθλητές/ριες και μπάλες για προθέρμανση.

Όλοι ανεξαιρέτως οι συμμετέχοντες αθλητές/ριες θα πρέπει να διαθέτουν κάρτες υγείας και στο τέλος των αγώνων θα λάβουν αναμνηστικά διπλώματα. Θα απονεμηθούν επίσης χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια στις τρεις (3) νικήτριες ομάδες, σε όλες τις κατηγορίες.

Κυριακή 5/1/2020
Αγόρια Κ17 (πρώην Παμπαίδων) Κορίτσια Κ18 (πρώην Κορασίδων)
Γήπεδο 1 (Αγόρια Κ17) Γήπεδο 2 (Κορίτσια Κ18)
Πανερυθραϊκός - Μίλωνας Φιλαθλητικός Βριλησσίων - ΠΑΟ
ΓΕ Ηρακλείου - ΣΑΚΑ Ποσειδών Λουτρακίου - ΣΑΚΑ
Μίλωνας - ΣΑΚΑ ΠΑΟ - ΣΑΚΑ
ΓΕ Ηρακλείου - Πανερυθραϊκός Ποσειδών Λουτρακίου -  Φιλαθλητικός Βριλησσίων
ΣΑΚΑ - Πανερυθραϊκός ΣΑΚΑ - Φιλαθλητικός Βριλησσίων
Μίλωνας - ΓΕ Ηρακλείου  ΠΑΟ - Ποσειδών Λουτρακίου
Μικρός Τελικός (θέσεις 3-4) Μικρός Τελικός (θέσεις 3-4)
Τελικός (θέσεις 1-2) Τελικός (θέσεις 1-2)
Απονομές Απονομές

 

Δευτέρα 6/1/2020
Αγόρια Κ18 (πρώην Παίδων) Kορίτσια Κ16 (πρώην Παγκορασίδων)
Γήπεδο 1 (Αγόρια Κ18) Γήπεδο 2 (Κορίτσια Κ16)
Πανερυθραϊκός - Μίλωνας ΠΑΟ - Αμαζόνες
ΓΕ Ηρακλείου - ΣΑΚΑ Μίλωνας - ΣΑΚΑ
Μίλωνας - ΓΕ Ηρακλείου Αμαζόνες - ΣΑΚΑ
Μίλωνας - ΣΑΚΑ Μίλωνας - ΠΑΟ
ΣΑΚΑ - Πανερυθραϊκός ΣΑΚΑ - ΠΑΟ
ΓΕ Ηρακλείου - Πανερυθραϊκός Αμαζόνες - Μίλωνας
Μικρός Τελικός (θέσεις 3-4) Μικρός Τελικός (θέσεις 3-4)
Τελικός (θέσεις 1-2) Τελικός (θέσεις 1-2)
Απονομές Απονομές