Εκτυπώστε τη σελίδα
22-12-2019 22:48

Ζαλμάς, Κολτσιάκης: «Καλύτερη οργάνωση, περισσότερους θεατές»

Ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς και ο ακραίος της Κηφισιάς Χρυσόστομος Κολτσιάκης μίλησαν μετά την ήττα με 3-2 από τον ΠΑΟΚ και τον κερδισμένο βαθμό και έκαναν και ευχές για το 2020:

Ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς δήλωσε:

«Στην αρχή της εβδομάδας είχαμε προγραμματίσει κάποια πράγματα για το παιχνίδι, όπως να δυσκολέψουμε τον ΠΑΟΚ λόγω της δικής του εβδομάδας που είχε. Την ίδια δήλωση είχα κάνει και με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Για να νικήσεις τέτοιες ομάδες πρέπει να κάνεις πολλά καλά πράγματα στο γήπεδο. Ήμουν βέβαιος στην αρχή της εβδομάδας ότι θα τα καταφέρναμε αυτό, όμως όσο περνούσαν οι μέρες πολλαπλασιάστηκαν τα προβλήματά μας και μέχρι πριν λίγο δεν ήξερα ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσω, με τα προβλήματα που είχαν ο Σπυριούνης και ο Μπατατζίμ. Δεν ήμασταν πολύ καλοί στο σερβίς, έτσι όπως θέλαμε και πήγαμε σε δεύτερες λύσεις, έτσι και ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερη υποδοχή. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι και το επόμενο παιχνίδι μας μετά την διακοπή θα είναι και αυτό ντέρμπι. θα ξεκουραστούμε, θα οργανωθούμε τώρα στις γιορτές και κλείνει ένα 2019 αρκετά καλό για την ομάδα μου. Εύχομαι το 2020 να ξεκινήσει με υγεία σε όλους, καλύτερο βόλεϊ, καλύτερη οργάνωση στο βόλεϊ, λίγο περισσότερο επαγγελματικό, περισσότερους θεατές και όλα αυτά που ευχόμαστε όταν τελειώνει ένα έτος».

Ο ακραίος της Κηφισιάς Χρυσόστομος Κολτσιάκης είπε:

«Κάναμε την προσπάθειά μας ως Κηφισιά και κοιτάξαμε στα μάτια τον ΠΑΟΚ. Πιάσαμε μία από τις καλύτερες αποδόσεις μας φέτος στο πρωτάθλημα παρά την ήττα, κλείνουμε καλά τη χρονιά. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια θα πετύχουμε πολύ πιο εύκολα τον στόχο που έχουμε θέσει εξαρχής».