Εκτυπώστε τη σελίδα
22-12-2019 03:56

O ΠΑΟΚ θέλει να ξεπεράσει το σοκ και η Κηφισιά να κάνει μια ακόμα ζημιά

Με το τηλεοπτικό ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Α.Ο.Π. Κηφισιάς που θα γίνει στο PAOK Sports Arena και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ-3 θα ολοκληρωθεί η 8η αγωνιστική της Volley League αλλά και η αγωνιστική περίοδος για το 2019. (8η αγωνιστική, 22/12, 17.00, ΕΡΤ-3, Διαιτητές: Θεμελής, Παπαδογούλας).


Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τον αποκλεισμό σοκ στο CEV Cup από την ουκρανική Μπαρκόμ Λβιβ την περασμένη Πέμπτη και μοιραία στρέφει το βασικό του ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Αυτό σημαίνει πως θέλει να κλείσει το 2019 χωρίς άλλες απώλειες ώστε και μετά την απόφαση για την τύχη του αγώνα με τον Ηρακλή να βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό.

Ο λίμπερο του ΠΑΟΚ που στο πρόσφατο παρελθόν αγωνίστηκε στην Κηφισιά είπε: «Στον πρωταθλητισμό δε μπορείς να μένεις σε αρνητικές στιγμές και άσχημα αποτελέσματα. Πρέπει να προχωράς μπροστά. Η ήττα και ο αποκλεισμός από την Μπάρκομ, ήταν "εκτός προγράμματος", αλλά, πλέον, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ξεχνάμε λοιπόν το ευρωπαϊκό παιχνίδι και επικεντρωνόμαστε στο ματς με την Κηφισιά. Έχω αγωνιστεί στην Κηφισιά, η οποία πάντα έχει μια ανταγωνιστική ομάδα. Φέτος έχει δείξει την ποιότητά της, όπως στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Βγάζει πάθος στο γήπεδο και έχει μεγάλες δυνατότητες, αλλά αν εμείς παίξουμε όπως ξέρουμε και μπορούμε, τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα για το αποτέλεσμα που ψάχνουμε, το οποίο δεν είναι άλλο εκτός από το τρίποντο. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη, κάτι που θα μας διατηρήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας».

Η Κηφισιά με 11 βαθμούς είναι στην 7η θέση. Προέρχεται από δύο σημαντικές νίκες επί του Ολυμπιακού και του Παμβοχαϊκού και είναι αποφασισμένη να αποδείξει πως είναι ικανή να κάνει ζημιές σε όλες τις έδρες.

Ο κεντρικός της Κηφισιάς Νίκος Μελλές είπε: «Απέναντι στον ΠΑΟΚ και μάλιστα στη Θεσσαλονίκη είναι ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της περιόδου. Εμείς, βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση μετά από τις δύο σημαντικές νίκες που κάναμε απέναντι σε Ολυμπιακό και Παμβοχαϊκό. Για να πάρουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας προκειμένου να ολοκληρώσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για το 2019 με ένα θετικό αποτέλεσμα».

 Σε 27 αγώνες ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα 20-7 ενώ ο δικέφαλος έχει σερί νικών 10-0.  

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

PAOK Sports Arena 17.00 (ΕΡΤ-3): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Διαιτητές: Θεμελής, Παπαδογούλας. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Σταυρίδης, Τοσουνίδης. Γραμματεία: Κουμπλή.