Εκτυπώστε τη σελίδα
16-12-2019 00:24

Δεληκώστας: «Ρήξη στον αχίλλειο ο Γιάννης, οι προπονητές είναι για να προπονούν και οι παίκτες για να παίζουν»

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της διακοπής στο 2-1 σετ μεταξύ του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι άλλο πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού τονίζοντας χαρακτηριστικά «Οι προπονητές είναι για να προπονούν και οι παίκτες για να παίζουν». Επίσης ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Γιάννη Τακουρίδη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Ξέραμε πως ο Ηρακλής ήταν πολύ δυνατός στην έδρα του. Είναι πολύ διαφορετική ομάδα όταν παίζει εδώ μέσα. Τον Ολυμπιακό τον δύσκολεψε πολύ εδώ μέσα. Ο Βαν Ντάικ είχε τροφική δηλητηρίαση για αυτό και τον άλλαξα στο 2ο σετ με τον Σωτηρίου και στο 3ο σετ με τον Ιλινκχ. Ημασταν αρκετοί καλοί στο 1ο σετ και στα τελειώματα του 3ου σετ στο μπρέικ πόιντ. Οι προπονητές είναι για να προπονούν και οι παίκτες για να παίζουν. Τίποτε άλλο. Τα άλλα δεν είναι δικά μου θέματα».

Ο Δεληκώστας σε συμπληρωματική του δήλωση για τον Γιάννη Τακουρίδη είπε: «Ηθελα να ενημερωθώ για την κατάσταση του Γιάννη. Απόψε θα κάνει μαγνητική και αύριο θα γίνει εξέταση και γνωμάτευση. Δυστυχώς η πρώτη ένδειξη είναι πως έχει ρήξη στον αχίλλειο. Δεν ξέρουμε μόνο εάν είναι ολική ή μερική ρήξη κι αν επιβεβαιωθεί αυτό θα χάσει τη σεζόν. Ο Τακουρίδης είναι μεγάλη απώλεια για την ομάδα όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι που κατά την άποψη μου ήταν από τους κορυφαίους αλλά με τον επαγγελματισμό του ήταν παράδειγμα προς όλους. Είναι μαχητής και του εύχομαι να γυρίσει γρήγορα στα γήπεδα»

Δεληκώστας: «Ρήξη στον αχίλλειο ο Γιάννης, οι προπονητές είναι για να προπονούν και οι παίκτες για να παίζουν»

Φιλίποφ: «Κανείς δεν θα προσβάλει συμπαίκτη μας»

Προύσαλης: «Ακατάλληλος ο Μυλωνάκης για τέτοια αναμέτρηση»

Ορφανός: «Πάνω απ΄όλα είναι η υγεία των αθλητών»

Οριστική διακοπή στο 2-1 σετ ο αγώνας του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ

Τραυματισμός του Τακουρίδη στο ντέρμπι με τον Ηρακλή

Media