Εκτυπώστε τη σελίδα
15-12-2019 23:43

Ανδρεόπουλος, Πελεκούδας: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες»

Ο κεντρικός του Παναθηναίκού, Παναγιώτης Πελεκούδας και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά την λήξη του ντέρμπι και υποστήριξαν οτι οι "πράσινοι" έφτασαν κοντά στη νίκη κατα του Ολυμπιακού αλλα έχασαν τελικά στις λεπτομέρειες.

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες. Είμαστε πικραμένοι γιατί στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας. Δεν μπορέσαμε να δώσουμε χαρά σε αυτό τον υπέροχο κόσμο. Φτάσαμε κοντά να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό που είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Δείξαμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα που δίνουμε και κοιτάμε την συνέχεια».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Ήταν ένα ματς που το είχαμε διαβάσει, είχαμε προετοιμαστεί και το περιμέναμε δύσκολο. Η κάθε ομάδα επέβαλλε τα χαρακτηριστικά της και τα δυνατά της στοιχεία σε κάθε σετ που γινόταν. Έτσι έγινε και στο τάι μπρέικ. Ο Ολυμπιακός είχε πολύ δυνατό σερβίς. Παρόλα αυτά εμείς συνεχίζουμε την πορεία μας και την δουλειά μας.

Είναι χαρά μας που έχουμε επιστρέψει στους τελικούς και ξεκινάμε με το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Επίσης είναι χαρά μας που θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό για έναν από τους τίτλους της χρονιάς».
 

Επίσης ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων σχολίασε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Σήμερα δείξαμε πως είμαστε κοντά με τον Ολυμπιακό. Εγινε ωραία μάχη, παίχτηκε ωραίο βόλεϊ και από τις δύο ομάδες. Συνεχίζουμε τη δουλειά και παλεύουμε να κλείσουμε τη διαφορά με τον Ολυμπιακός. Είναι η μετάβαση του Παναθηναϊκού στην κανονικότητα και η στιγμή που θα πάρει και έναν τίτλο πλησιάζει».

 

Σχετικά άρθρα