1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2019 02:51

Ρούσης, Ζαλμάς: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας» (vid)

Ο πασαδόρος της Κηφισιάς Λυκούργος Ρούσης και ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκαν στο γεγονός πως η ομάδα τους μπορούσε και έπρεπε να φτάσει πιο εύκολα στη νίκη:
Ο πασαδόρος της Κηφισιάς Λυκούργος Ρούσης είπε: «Αυτό το παιχνίδι ήταν από αυτά που έπρεπε να πάρουμε και είναι σημαντικό ότι τα καταφέραμε. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε σθεναρή αντίσταση από τον Παμβοχαϊκό, ο οποίος έπαιξε εξαιρετική άμυνα. Καθοριστικό ήταν το σερβίς για εμάς και ειδικά από τον Αχιλλέα Μπάση και τον Ντε Πρα». 

Ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς είπε: «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Παμβοχαϊκό. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα, αλλά πιστεύω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Ο Παμβοχαϊκός έπαιξε καλύτερα σε κομμάτια που δεν περιμέναμε και χειρότερα σε κομμάτια που περιμέναμε. Είχαμε καλό σερβίς και περίμενα περισσότερα πράγματα στο μπλοκ και στην αντεπίθεσή. Αν τελειώναμε τις κόντρα μπάλες θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα. Είμασταν κακοί στο να τελειώνουμε μπάλες. Είμαι ευχαριστημένος για τους τρεις βαθμούς ειδικά μετά από τη νίκη μας απέναντι στον Ολυμπιακό».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ