1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-12-2019 02:47

Νεόφυτος - Κωτσάκης: «Πρώτη φορά ευχαριστιέμαι τόσο πολύ έναν αγώνα» (vid)

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παμβοχαϊκού στη νίκη επι του Ηρακλή Φρίξος Κωτσάκης και ο τεχνικός του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος πανηγύρισαν με την καρδιά τους όπως και οι υπόλοιποι πάικτες και παράγοντες του Βραχατίου. Ο Κωτσάκης που ξεκίνησε από την Καλαμάτα 80 και έζησε τα καλύτερα του στον Παμβοχαϊκό έκανε την εμφάνιση της καριέρας του αλλά προς τιμήν του αναφέρθηκε πρώτα στο μεγάλο αντίπαλο (03.08 στο βίντεο):

 «Συγχαρητήρια στον Ηρακλή. Έχει δείξει τις προηγούμενες αγωνιστικές τι είναι ικανός να κάνει και αυτό δίνει μεγάλη αξία στη νίκη μας. Κρατήσαμε σε υψηλό επίπεδο το σάιντ άουτ και με το μπλοκ άμυνα βρήκαμε ενέργεια, πάθος και ρυθμό. Πρώτη φορά ευχαριστιέμαι τόσο πολύ έναν αγώνα. Μας έβγαιναν όλα. Οτι και να κάναμε μας έβγαινε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας μου. Εχουμε πει πως θέλουμε να κερδίζουμε κάτι από κάθε ματς και να κοιτάμε στα μάτια κάθε αντίπαλο».


Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος (02.00 στο βίντεο) δήλωσε: «Είναι μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Ημαστε πάνω από τις προσδοκίες μας μέχρι στιγμής. Στο σάιντ άουτ ήμασταν πολύ καλοί όπως και στο μπλοκ - άμυνα ήμασταν πολύ καλοί και όσο περνούσε η ώρα αποκτούσαμε αυτοπεποίθηση. Είχαμε απέναντι μας μία πολύ καλή ομάδα που το έδειξε τις πρώτες αγωνιστικές. Για μενα δεν είναι έκπληξη όπως λένε όλοι. Ηταν πολύ σημαντική νίκη για μας και ελπίζω να είνα οδηγός για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ