Εκτυπώστε τη σελίδα
08-12-2019 01:45

Παβλίσεβιτς, Λινάρδος: «Διαφήμιση για το βόλεϊ και ευτυχώς επιβιώσαμε» (vid)

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Ράτκο Παβλίσεβιτς και ο κεντρικός του Φοίνικα Σύρου Δημοσθένης Λινάρδος στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ είπαν πως ήταν αγώνας διαφήμιση μεταξύ των δύο ομάδων και πως είναι σημαντικό που επιβίωσε η ομάδα τους.


Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Ράτκο Παβλίσεβιτς δήλωσε:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ηταν ένα πολύ σκληρό και ωραίο παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε επίσης ότι παίζουν πολύ καλά στο γήπεδο τους και θα είναι για μας μια πρόκληση. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε υπομονή ακόμα και όταν ο ΟΦΗ έπαιξε πολύ καλά στο παιχνίδι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη. Εχουξε όμως πολύ δρόμο μπροστά μας. Εχουμε κάνει ένα βήμα και πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω. Σημαντικό είναι πως επιβιώσαμε στο δεύτερο σετ. Εκεί βάλαμε σε πρόβλημα τον αντίπαλο και δώσαμε στην ομάδα μας, ώθηση».

Ο κεντρικός του Φοίνικα Σύρου Δημοσθένης Λινάρδος δήλωσε:

«Tο σημερινό παιχνίδι, ήταν πολύ κρίσιμο για μας. Είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι. Πρέπει σιγά-σιγά να συγκεντρωθούμε παραπάνω. Ειδικά εγώ ήμουν σε άλλο γήπεδο, αλλά με κράτησαν οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ, έπαιξε πολύ καλύτερα απο ότι τον είχαμε δεί στο Λίγκ Καπ. Το παιχνίδι ήταν "σπάσιμο νεύρων", με φάσεις διαρκείας, εναλλαγές στο σκορ. Ήταν μία διαφήμιση του βόλεϊ. Θέλω να πω καλή συνέχεια στον ΟΦΗ για την προσπάθεια που κάνει στην κατηγορία, ως νεοφώτιστος. Για μας, ένα βήμα παραπάνω είναι αυτή η νίκη και συνεχίζουμε».

Media