1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2019 23:31

Δεληκώστας, Τακουρίδης: «Βελτιωνόμαστε, μπορούμε και καλύτερα» (vid)

 Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Kώστας Δεληκώστας και ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης στάθηκαν στη βελτίωση της ομάδας τους μετά και την έλευση του Βαν Ντάικ:


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Kώστας Δεληκώστας δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σύρου. Διαχρονικά είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και έχει βολεϊκό κοινό. Χαίρομαι πολύ κάθε φορά που έρχομαι να παίξω στη Σύρο. Ο coach εχει κάνει πολύ καλή δουλειά εδώ και μια καλή ομάδα. Εμείς αρκετά καλοί στο μπλοκ άμυνα. Περιορίσαμε τους δύο ακραίους της Σύρου και τον Μήλη. Θα ήθελα να ήμασταν πιο σοβαροί στο 4ο σετ, κάναμε πολλά λάθη στο μπρέικ πόιντ και βάλαμε τη Σύρο στο παιχνίδι και επικρατήσαμε δύσκολα. Η δουλειά στο μπλοκ - άμυνα πάει αρκετά καλά. Εχουμε ένα νέο παίκτη, τον Βαν Ντικ και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη του εμφάνιση. Στη συνέχεια θα μας βοηθήσει πολύ».

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης είπε:

«Ξέραμε ότι εδώ η Σύρος παίζει καλά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Είμαστε ευχαριστημένοι από τους 3 βαθμούς και τη νίκη. Μπορούμε να πάμε καλύτερα σε ορισμένους τομείς. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή μας και εύχομαι να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια»

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ