Εκτυπώστε τη σελίδα
30-11-2019 21:23

Γκολίτσης, Επιτροπάκης: «Δεν το βάζουμε κάτω, είμαστε αισιόδοξοι» (vid)

Ο προπονητής της Ελπίδας Σύρος Γκολίτσης και ο πασαδόρος της Ελπίδας Θάνος Επιτροπάκης δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον ΟΦΗ με 3-0 σετ:

Ο προπονητής της Ελπίδας Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε:

«Παίξαμε με διαφορετικό σχήμα σήμερα, επειδή ο πασαδόρος μας ο Ντιλέο είχε έναν μικρό τραματισμό στον ώμο και επιστρατεύσαμε τον Επιτροπάκη, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δεν συμμετείχε στις προπονήσεις λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, αλλά του αξίζουν συγχαρητήρια επειδή προσπάθησε σήμερα και ήταν μαχητής στο γήπεδο. Είμαστε επίσης στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του διαγώνιού μας, του Χαριδήμου, ο οποίος μπήκε στις προπονήσεις αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω την συμμετοχή του. Από το επόμενο παιχνίδι θα μπορεί να παίξει κανονικά. Ήρθαμε εδώ με τη διάθεση να διεκδικήσουμε κάτι καλό, αλλά από την στιγμή που δεν τηρήσαμε αυτά που είχαμε πει όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις, δεν ήταν εύκολο. Είπαμε να πιέσουμε την υποδοχή του ΟΦΗ στο 1ο σετ, αλλά οι αντίπαλοί μας το τελείωσαν με 75% και μοιραία μείναμε χαμηλά στο σκορ. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε το 2ο σετ, όπου προηγηθήκαμε 22-21. Βάσει της προσπάθειάς μας, αξίζαμε να πάρουμε κάτι από τον αγώνα, κάποιο σετ ή και βαθμούς, δεν ξέρω τι θα γινόταν αν είχαμε ισοφαρίσει σε 1-1. Μετά το 2-0 ήταν δύσκολο να επανέλθουμε, δοκίμασα κι άλλους αθλητές που πήραν τις ευκαιρίες τους και αξίζουν μπράβο τόσο στον Γαληρόπουλο όσο και στον Παπαδόπουλο, που κλήθηκαν να έχουν ενεργό ρόλο στο σημερινό παιχνίδι και ήταν πολύ καλοί. Πέρα από το ότι ο ΟΦΗ έκανε καλή υποδοχή γιατί δεν πιέσαμε στο σέρβις όπως θα θέλαμε, δυστυχώς η δική μας υποδοχή κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα και η επίθεσή μας να μην είναι καλή. Έτσι, ηττηθήκαμε δίκαια, παρότι είχαμε ίδιο αριθμό λαθών με τους αντιπάλους μας. Δεν το βάζουμε κάτω, εγώ είμαι αισιόδοξος, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα, όλα θα κριθούν άλλωστε στα πλέι άουτ και πιστεύω ότι στο τέλος η ομάδα μας θα τα καταφέρει και θα σωθεί».

Ο πασαδόρος της Ελπίδας Θάνος Επιτροπάκης δήλωσε:

«Δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε, κάναμε πολλά αβίαστα λάθη και δεν πιέσαμε από το σέρβις. Στο 2ο σετ μπήκαμε κάπως πιο δυναμικά, αλλά δεν καταφέραμε να το κερδίσουμε».

Ζλατιλίδης, Ρουμελιωτάκης: «Ο ΟΦΗ προχωράει ψηλά και ο κόσμος θα μας ακολουθήσει» (vid)

Ο Ο.Φ.Η. είχε την ελπίδα, σερβίς και Καραμπαλί και νίκησε 3-0 την Ελπίδα

 

Media

Σχετικά άρθρα