Εκτυπώστε τη σελίδα
30-11-2019 21:13

Ζλατιλίδης, Ρουμελιωτάκης: «Ο ΟΦΗ προχωράει ψηλά και ο κόσμος θα μας ακολουθήσει» (vid)

Ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης και ο ακραίος του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης μίλησαν για τη νίκη επί της Ελπίδας: 

Ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης είπε:

«Είχαμε δύσκολο παιχνίδι σήμερα καθώς αντιμετωπίζαμε την άλλη νεοφώτιστη ομάδα της κατηγορίας και θέλαμε να πάρουμε βαθμούς. Παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε πόντους και όλα αυτά μας βάρυναν την προσπάθεια μας. Είμαι ευχαριστημένος από την "αλλαγή" αλλά το "μπλοκ άμυνα" κατά διαστήματα δεν δούλεψε. Θα συνεχίσουμε την δουλειά. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε την δουλειά για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ είπε: «Ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο με τις εμφανίσεις μας. Ο κόσμος μας βοηθάει και θα μας βοηθήσει. Από εμάς εξαρτάται και θα συνεχίσω να τον προσκαλώ συνέχεια για να μας δώσει τη δύναμη του για να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Ο ακραίος του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης δήλωσε: «Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και σε όλο το τιμ. Δείξαμε την κατάλληλη σοβαρότητα, που έπρεπε. Είμαστε δυο νεοφώτιστοι, εκμεταλευτήκαμε την έδρα μας. Κρατήσαμε καλά την υποδοχή και δώσαμε πλεονέκτημα στον πασαδόρο να έχει καλύτερη ανάπτυξη. Θα το χαρούμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τη Σύρο, που είναι πολύ καλή ομάδα. Είμαστε και εμείς καλή ομάδα και πιστεύω θα γίνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Καλώ τον κόσμο να είναι μαζί μας το επόμενο Σάββατο και να μας βοηθήσει. Ο ΟΦΗ είναι νεοφώτιστος και θέλει υπομονή. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πολύ μεράκι. Εγώ προσωπικά είμαι απο το Ηράκλειο και ήρθα φέτος στην ομάδα για να τη βοηθήσω και στηρίξω την προσπάθεια του ΟΦΗ και του κ. Δανδάλη που ελιναι τόσα χρόνια στο σύλλογο, τον στηρίζει και τον αγαπάει. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Κάναμε μια καλή νίκη, πήραμε τρείς βαθμούς, πάμε λίγο πιο ψηλά και θα κοιτάξουμε πλέον βήμα-βήμα να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Οτι καλύτερο έρθει θα το πάρουμε».

Media

Σχετικά άρθρα

  • Back to back πρωταθλήτριες Κρήτης οι αήττητες νεάνιδες του ΟΦΗ
    Back to back πρωταθλήτριες Κρήτης (ΕΣΠΕΚ) αναδείχτηκαν οι νεάνιδες του ΟΦΗ, οι οποίες κατέκτησαν τον τίτλο με 14 σερί νίκες και χωρίς απώλεια σετ, ολη τη σεζόν!
  • Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γ. Καραμπέτσος στο Βαρδινογιάννειο
    Στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο (9-10/12), ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας βόλεϊ Γιώργος Καραμπέτσος και στελέχη της Ομοσπονδίας βόλει (κ.κ. Χαλβατζής, Καζάκου, Καβαλιεράκης, Μπακοδήμος).
  • ΟΦΗ: Δυναμική παρουσία του βόλεϊ στον αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη
    Όλος ο οργανισμός της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, βρέθηκε στον Αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που έγινε στο κατάμεστο απο παιδιά, κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.
  • Νίκος Προύφας: «Τίτλος στον ΟΦΗ και μπαράζ ανόδου στην Α2»
    «Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να ετοιμαστούμε για τα μπαράζ ανόδου στην Α2» δήλωσε ο προπονητης της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, στο επίσημο κανάλι της ομάδας, μετά τη νίκη με 3-0 επί του Πήγασου στον πρώτο τελικό που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου και βρήκε νικητή τον ΟΦΗ με 3-0 σετ.
  • Volley League: Οι ξένοι αθλητές που έφυγαν
    Αρκετοί είναι και οι ξένοι αθλητές που αγωνίζονται στη Volley League ανδρών που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να επιστρέψουν στις πατρίδες τους για να βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους κατά την διάρκεια της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19. Άλλοι έχουν μπει στο αεροπλάνο και βρίσκονται ήδη σπίτια τους με το ακουστικό στο χέρι περιμένοντας νέα και άλλοι παραμένουν στη χώρα μας και είναι κλεισμένοι και περιμένουν την... μπόρα να περάσει.