Εκτυπώστε τη σελίδα
30-11-2019 00:23

Πελεκούδας: «Θα κερδίζαμε έτσι και αλλιώς αλλά κέρδισε το βόλεϊ» (vid)

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς, εκθείασε και με το δίκιο του τους Κηφισιώτες για την παρουσίαση που έκαναν στις δύο ομάδες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς δήλωσε: «Συγχαρητήρια στο τμήμα μάρκετινγκ για όλη την παρουσίαση που έκανε σήμερα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Ζηρίνειο. Από την αρχή της σεζόν είχαν πει πως η Κηφισιά πρέπει να κοιτάει τις ομάδες που έχεις μπροστά της. Ξεπεράσαμε πολλές αρνητικές συγκυρίες και καταφέραμε να βρούμε λύσεις. Αυτό που μας λείπει είναι διάρκεια διότι σήμερα σε πολλούς τομείς παίξαμε καλύτερα από προηγούμενες φορές και ήμασταν βελτιωμένοι. Συνεχίζουμε την δουλειά και την προσπάθεια, τίποτα δεν θα είναι εύκολο και τίποτα δεν θα μας χαριστεί και χαίρομαι που υπάρχει ατομική και ομαδική βελτίωση».

Ο λίμπερο της Κηφισιάς Γιώργος Κάπελας είπε: «Ηταν ένα καλό παιχνίδι για μας σε σχέση με τις προηγουμένες εμφανίσεις. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά στο κομμάτι μπλοκ άμυνα. Εκεί εμείς δεν ήμασταν καλοί. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Στην υποδοχή πήγαμε καλά, ακολουθούσαμε το παιχνίδι αλλά εκεί που έπρεπε να πάρουμε τις κρίσιμες φάσεις δε μπορούσαμε να πάρουμε πόντους. Δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε και μοιραία ηττηθήκαμε».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Οι αγώνες με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο έχουν πάντα ένταση, μεγάλη διάρκεια και πολλά σετ. Ετσι ήταν και σήμερα. Αν εξαιρέσουμε το τρίτο σετ αλλάξαμε πολλές τακτικές για να σπάσουμε την υποδοχή της Κηφισιάς. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αυτό δε συνέβαινε. Αντέξαμε στη πίεση, βγήκαμε μπροστά στο σκορ στα κρίσιμα σημεία και νικήσαμε δίκαια μετά από πολύ καλό παιχνίδι».

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Α.Ο.Π.Κηφισιάς για την πολύ ωραία παράσταση που ετοίμασε σήμερα. Το παράδειγμα της Κηφισιάς μακάρι να το ακολουθήσουν και οι άλλες ομάδες και να ζήσουμε και άλλες ατμόσφαιρες σαν τη σημερινή. Ηταν μία διαφήμιση για το βόλεϊ. Ευχαριστηθήκαμε να παίζουμε. Η φιλοξενεία ήταν άψογη. Αυτό ήταν πιο σημαντικό για μένα σε σχέση με το ότι η ομάδα μου κέρδισε. Η ομάδα μου θα κέρδιζε έτσι και αλλιώς. Οταν φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού παίζεις πάντα για να κερδίσεις. Ηρθε σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό. Για μένα όμως η φιλοξενεία και το σόου που έγινε σήμερα είναι σε πρώτη μοίρα γιατί δείχνει πως υπάρχουν παράγοντες που θέλουν πάλι να ανέβει το βόλεϊ».

Media