Εκτυπώστε τη σελίδα
28-11-2019 17:26

Τακουρίδης: «Θέλουμε χρόνο για να γίνουμε ομάδα του Δεληκώστα»

Ο Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε για τη διάκριση του ως MVP της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2019-20.

«Είμαι ικανοποιημένος με αυτή την ατομική διάκριση. Την αφιερώνω στην ομάδα, στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου που μας βοηθάει πολύ και φυσικά σε όλο τον ΠΑΟΚ, την διοίκηση και τον κόσμο που με εμπιστεύονται και με στηρίζουν. Η ομάδα αλλάζει πρόσωπο σταδιακά. Υπήρξαν κάποιες ανακατατάξεις και τις ξεπερνάμε. Δουλεύουμε πολύ με τον Δεληκώστα.

Η δουλειά που κάνουμε χρειάζεται χρόνο και υπομονή για να δείξει αποτέλεσμα. Από αγώνα σε αγώνα είμαστε βελτιωμένοι. Μπορεί να δουλεύουμε με τον Δεληκώστα αλλά έχουμε πολύ δουλειά για να γίνουμε ομάδα του Δεληκώστα. Στην αρχή δουλέψαμε στην οργάνωση του παιχνιδιού σε τακτικά κομμάτια. Τώρα έχουμε περάσει στην ευθύνη κάθε αθλητή ανά θέση. Καθημερινά δουλεύουμε στην ατομική τεχνική. Η ατομική βελτίωση και διόρθωση θα βοηθήσει όλη την ομάδα».

Ο Γιάννης Τακουρίδης είναι Πόντιος στην καταγωγή και γεννημένος στην Καλαμαριά στις 24 Μαΐου του 1988 ο Γιάννης Τακουρίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη το 2003. Έχει ύψος 1μ.98 και αγωνίζεται κεντρικός.

Τον Γενάρη του 2012 πήγε από τον Άρη στον Ηρακλή και το καλοκαίρι του 2012 πήγε στον Φοίνικα Σύρου όπου έμεινε για δύο σεζόν. Φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού την πρώτη χρονιά της κυριαρχίας του ΠΑΟΚ (2014-15) και μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Παναχαϊκή από το καλοκαίρι έως τον Δεκέμβριο του 2015 μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ όπου από τις αρχές του 2016 είναι βασικό στέλεχος της 6αδας. Εχει κατακτήσει νταμπλ με τον Ηρακλή το 2012 και με τον ΠΑΟΚ δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα.