1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2019 22:39

Η ικανοποίηση του Ανδρεόπουλου και η δύσκολη συνέχεια του Ηρακλή

Ο Παναθηναϊκός έσπασε το αήττητο του Ηρακλή και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ήταν εμφανώς ευχαριστημένος με τη λήξη της αναμέτρησης. Από την πλευρά του ο Γιάννης Ορφανός αναφέρθηκε στους στόχους του Ηρακλή που είναι η σταθεροποίησή του σε ασφαλείς θέσεις στη βαθμολογία.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Για εμάς ήταν μια σημαντική νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εμείς συνεχίζουμε την πορεία μας. Σε ότι αφορά τους στόχους μας ξέρουμε ότι υπάρχουν δύο πολύ δυνατές ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ όμως εμείς είμαστε σε ένα γκρουπ ομάδων που ακολουθούν και στοχεύουν ψηλά, οπότε αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική».

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Ράπτης είπε: «Κάναμε καλή εμφάνιση και αντιδράσαμε σωστά όταν πιεστήκαμε. Είναι φανερό πως η ομάδα παίζει όλο και καλύτερα από αγώνα σε αγώνα. Ο Ηρακλής έχει πολύ δυνατή ομάδα και στην πορεία θα ανεβάσει περισσότερο την απόδοση του».

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός επισήμανε: «Εμείς συνεχίζουμε τον δύσκολο αγώνα που έχουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. ξεκινήσαμε να έχουμε στόχο να σταθεροποιηθούμε σε ασφαλείς θέσεις της βαθμολογίας ωστόσο παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό σε κάθε ματς. Σήμερα και περίμενα και μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο αλλά τη στιγμή που έπρεπε να διεκδικήσουμε ένα σετ κάναμε πολλά λάθη».

Ο ακραίος του Ηρακλή Αργύρης Μαυροβουνιώτης είπε: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε δίκαια. Αδικήσαμε την προσπάθεια μας στο φινάλε του 1ου και του 3ου σετ. Θα δουλέψουμε και θα βελτιώσουμε τα λάθη μας. Στόχος μας να μείνουμε μέσα στην πρώτη 6αδα που οδηγεί στα πλέι οφ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ