1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-11-2019 01:55

Η απογοήτευση του Ηλία Λάππα και τα εγκώμια του Παβλίσεβιτς για τους παίκτες του

Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου, ο Ηλίας Λάππας του Παμβοχαϊκού ενώ ο τεχνικός της νησιωτικής ομάδας, Ράτκο Παβλίσεβιτς, απέδωσε τα εύσημα για την εξαιρετική εμφάνιση των παικτών του.

Αρχικά ο αρχηγός του Παμβοχαϊκού Ηλίας Λάππας: «Ξέραμε πως ο Φοίνικας έχει πολύ καλή ομάδα και πως θα μας πιέσει αλλά εμείς δεν παλέψαμε καθόλου. Μετά από 22 χρόνια δεν έχω ξαναζήσει αυτό το συναίσθημα. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι άλλη φορά. Νιώθω πολύ άσχημα για αυτή την εμφάνιση. Ηταν όλα λάθος, δε μπήκαμε καν στον αγώνα, σα να έπαιζε μόνος του ο Φοίνικας.

Δεν κάναμε τίποτα σωστό. Σήμερα δε βγάλαμε ούτε μία άμυνα. Ελπίζω στο μέλλον να μην ξανασυμβεί. Για μας τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Παίζουμε εκτός έδρας με τον Εθνικό, τον Ηρακλή και την Κηφισιά. Αν θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας πρέπει να πάρουμε βαθμούς από αυτά τα ματς».

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Ράτκο Παβλίσεβιτς είπε: «Είπα και στους παίκτες μου πως μου άρεσε η προσέγγιση που είχαμε στον αγώνα. Αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα τον αντίπαλο, δεν παρασυρθήκαμε σε λάθη και δεν χαλαρώσαμε.

Η ομάδα μας κλείνει με επιτυχία μία δύσκολη εβδομάδα που ξεκίνησε με ήττα στην έδρα μας από τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια ήττα και στο Λιγκ Καπ.Μου άρεσε ο τρόπος που αντιδράσαμε και πλέον γυρνάμε στη βάση μας για να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια για τη ρεβάνς του Λιγκ Καπ με τον Παναθηναϊκό. Είναι δύο δύσκολα ματς και θα προετοιμαστούμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Ο Σέρβος πασαδόρος του Φοίνικα Μαξίμ Μπουτσούγιεβιτς δήλωσε: «Δεν κοιτάμε τον αντίπαλο και ποια είναι τα προβλήματα του. Θέλουμε να προετοιμαζόμαστε σωστά και ομαδικά. Εχουμε στην έδρα μας δύο δύσκολα ματς με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και πιστεύω πως θα νικήσουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ