1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-11-2019 23:01

Τα χαμόγελα του Ζλατιλίδη και η περηφάνια του Νεόφυτου για τους παίκτες του

Την ικανοποίηση τους για το πρώτο ιστορικό τρίποντο στην μεγάλη κατηγορία, εξέφρασαν στη συνέντευξη Τύπου που έγινε μετά τη λήξη του αγώνα ΟΦΗ-Παμβοχαϊκού,  ο προπονητής των γηπεδούχων, Δημήτρης Ζλατιλίδης, και ο λίμπερο της ομάδας, Δημήτρης Γκαράς ενώ ο Νίκος Νεόφυτος έπλεξε το εγκώμιο των παικτών της ομάδας του Βραχατίου  για την προσπάθεια που έκαναν, στον ένα μόλις μήνα από την ανασυγκρότηση της.

Αρχικά ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης δήλωσε: «Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για μας. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε όσο μπορούσαμε τον αντίπαλο. Ευτυχήσαμε να έχουμε σε πολύ καλή μέρα τον διαγώνιο μας, τον Τσούλαφιτς και καταφέραμε να κρατήσουμε την υποδοχή και να παίρνουμε διαφορές. Είναι η πρώτη μας νίκη στην μεγάλη κατηγορία. Θα μας βοηθήσει για το υπόλοιπο. Με ηρεμία θα προσπαθήσουμε να δυναμώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα μας, ώστε να έχουμε μια αξιόλογη πορεία. Περίμενα ένα δυνατό παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε για αυτό το παιχνίδι και με την εμφάνιση μας, το κάναμε πιο εύκολο».

Ο λίμπερο του ΟΦΗ και άλλοτε του Παμβοχαϊκού Δημήτρης Γκαράς υποστήριξε: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Παμβοχαικού, είναι μια ομάδα που συντάχθηκε την τελευταία στιγμή. Συγχαρητήρια στην προσπάθεια τους. Χωρίς προετοιμασία το παλεύουν πολύ καλά. Ηρθε για μας, μια εύκολη νίκη. Θέλω να σταθώ στο δεύτερο σετ, που δώσαμε το δικαίωμα στον Παμβοχαικό, να μας απειλήσει. Τα υπόλοιπα κύλησαν καλά για μας. Θέλουμε να δείχνουμε τέτοιο πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι».

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Nίκος Νεόφυτος, σχολίασε: «Είχαμε προβλήματα στην υποδοχή μας. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Δεν θέλω να σταθώ σε τεχνικά σημεία, γιατί θα είναι άδικο για τους αθλητές μας. Είναι μια ομάδα που μετράει ένα μήνα. Χωρίς προετοιμασία, είναι πολύ δύσκολο. Αν εξαιρέσω το σημερινό παιχνίδι, σε όλα τα άλλα, τα παλέψαμε και κοιτάξαμε τους αντιπάλους στα μάτια. Είμαι υπερήφανος για αυτούς τους αθλητές που είμαι μαζί τους».

Ο ακραίος του Παμβοχαϊκού Ηλίας Λάππας, τόνισε: «Η νίκη του ΟΦΗ ειναι δίκαιη 100%. Η δική μας εμφάνιση ήταν άσχημη, δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο να χαλάσουμε την υποδοχή του ΟΦΗ. Εκανε πάρτι πάνω στο φιλέ. Δεν μπορέσαμε να τους αντιμετωπίσουμε και ήρθε δίκαια το αποτέλεσμα».

Σχετικά άρθρα

  • Back to back πρωταθλήτριες Κρήτης οι αήττητες νεάνιδες του ΟΦΗ
    Back to back πρωταθλήτριες Κρήτης (ΕΣΠΕΚ) αναδείχτηκαν οι νεάνιδες του ΟΦΗ, οι οποίες κατέκτησαν τον τίτλο με 14 σερί νίκες και χωρίς απώλεια σετ, ολη τη σεζόν!
  • Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γ. Καραμπέτσος στο Βαρδινογιάννειο
    Στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο (9-10/12), ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας βόλεϊ Γιώργος Καραμπέτσος και στελέχη της Ομοσπονδίας βόλει (κ.κ. Χαλβατζής, Καζάκου, Καβαλιεράκης, Μπακοδήμος).
  • ΟΦΗ: Δυναμική παρουσία του βόλεϊ στον αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη
    Όλος ο οργανισμός της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, βρέθηκε στον Αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που έγινε στο κατάμεστο απο παιδιά, κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.
  • Νίκος Προύφας: «Τίτλος στον ΟΦΗ και μπαράζ ανόδου στην Α2»
    «Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να ετοιμαστούμε για τα μπαράζ ανόδου στην Α2» δήλωσε ο προπονητης της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, στο επίσημο κανάλι της ομάδας, μετά τη νίκη με 3-0 επί του Πήγασου στον πρώτο τελικό που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου και βρήκε νικητή τον ΟΦΗ με 3-0 σετ.
  • Volley League: Οι ξένοι αθλητές που έφυγαν
    Αρκετοί είναι και οι ξένοι αθλητές που αγωνίζονται στη Volley League ανδρών που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να επιστρέψουν στις πατρίδες τους για να βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους κατά την διάρκεια της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19. Άλλοι έχουν μπει στο αεροπλάνο και βρίσκονται ήδη σπίτια τους με το ακουστικό στο χέρι περιμένοντας νέα και άλλοι παραμένουν στη χώρα μας και είναι κλεισμένοι και περιμένουν την... μπόρα να περάσει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ