1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-11-2019 22:49

Tα συγχαρητήρια του Ορφανού και ο προβληματισμός του Ζαλμά

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη μαχητικότητα που έβγαλαν στο γήπεδο και στη νίκη επί της Κηφισιάς έδωσε ο Γιάννης Ορφανός, με τον Νίκο Ζαλμά στον αντίποδα να είναι προβληματισμένος από την κακή εμφάνιση της ομάδας του. Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Μίκρα:
Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Καταρχάς θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Έχουν περάσει πολλά όλο αυτό τον καιρό. Η φετινή χρονιά δεν είναι εύκολη κι όμως αυτό το πράγμα δεν φάνηκε και δεν φαίνεται καθόλου μέσα στο γήπεδο και πραγματικά αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Δεν ξέρω στη συνέχεια τι θα γίνει αλλά πιστεύω ότι είναι μια ομάδα οι οποίοι όλοι τους είναι μαχητές και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Όσο αφορά το παιχνίδι σήμερα νομίζω πως ήμασταν πολύ ανώτεροι από την Κηφισιά. Παρουσιαστήκαμε σε όλους τους τομείς καλύτεροι, δουλέψαμε θεωρώ πάρα πολύ καλά στο μπλοκ- άμυνα, πήραμε πολύ δυνατούς πόντους που δίνουν τρομερή αυτοπεποίθηση στην ομάδα από δύσκολες άμυνες και φυσικά με την βοήθεια του κόσμου κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Ο Γιώργος Τζιουμάκας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: Μια πάρα πολύ καλή νίκη για μας, η πρώτη εντός έδρας. Ήταν κάτι που δεν περίμενα να γίνει τόσο εύκολα, αλλά παρουσιαστήκαμε στο γήπεδο έτοιμοι και ήμασταν πολύ καλοί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Η ομάδα έχει πολύ καλά ατομικά στοιχεία, πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποια ομαδικά σημεία που αυτό θα γίνει στην πορεία. Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε το καθήκον μας μέσα στο γήπεδο και ζητάμε απ' τον κόσμο να γεμίζει σε κάθε παιχνίδι, να γίνει η Μίκρα καζάνι γιατί αυτό μας δίνει ώθηση, δίνει μια έξτρα ενέργεια όταν βλέπουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να γεμίζουν το γήπεδο μας. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν μια ακόμα κακή εμφάνιση, θεωρώ πως η ομάδα μου αυτή την περίοδο βρίσκεται πραγματικά σε μια πάρα πολύ κακή συγκυρία. Κυρίως γιατί χάθηκε πολύτιμος χρόνος μέσα στην προετοιμασία με μεγάλα προβλήματα τραυματισμών και ακόμα δεν έχουμε επιστρέψει στο επιθυμητό επίπεδο αρκετοί από τους παίκτες. Οπότε καταλαβαίνετε οποιαδήποτε προετοιμασία για έναν τέτοιο αγώνα ή απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα της συγκεκριμένης κατηγορίας δημιουργεί προβλήματα. Παρόλα αυτά υπάρχουν σίγουρα κομμάτια στα οποία σαφέστατα θα έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι. Μία αιτιολογία είναι ότι δεν δουλεύουν όλοι μαζί στην προπόνηση οπότε περνάει ο χρόνος περνάνε οι μέρες, δεν είμαστε όλοι μαζί αλλά υπάρχουν και κομμάτια που σίγουρα έχουν δουλευτεί και θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι απέναντι στον Ηρακλή η τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο κάποιοι παίκτες. Εγώ έχω μία υπομονή και πιστεύω πως αυτό θα αλλάξει, φυσικά δεν ξέρουμε πόσο χρόνο θα μας πάρει για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια μέσα στο γήπεδο για να γίνουμε καλύτεροι. Εξάλλου η Κηφισιά μια τέτοια περίοδο την πέρασε και πέρυσι και ανέκαμψε μετά τα Χριστούγεννα κάνοντας μία πολύ καλή πορεία στο δεύτερο γύρο. Έχω παιδιά τα οποία είναι έμπειροι αθλητές και ξέρουν καλά τι πρέπει να γίνει μέσα στο γήπεδο θεωρώ πραγματικά ότι βρισκόμαστε σε μία άσχημη συγκυρία για την ομάδα με πάρα πολλά προβλήματα τα οποία δεν επιτρέπουν να λειτουργήσει στο μέγιστο βαθμό. Ο Ηρακλής έπαιξε πάρα πολύ καλά ήταν πολύ καλύτερος σε όλους τους τομείς οπότε μοιραία ήρθε αυτό το 3-0».

Ο παίκτης της Κηφισιάς Λυκούργος Ρούσσης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Ηταν μία κακή μέρα για εμάς, ήταν ένα ματς το οποίο το θέλαμε δυστυχώς όμως παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών. Ο Ηρακλής μπήκε με τσαγανό, σε σχέση με εμάς πέρα από όλα τα τεχνικά σημεία είχαμε έλλειψη αυτοπεποίθησης. Ο Ηρακλής ήξερε τι ζήταγε μέσα στο γήπεδο, μας αντιμετώπισε πάρα πολύ καλά, βέβαια και εμείς δεν κάναμε αυτό που έπρεπε ώστε να τον πιέσουμε και να τον φέρουμε σε μία δύσκολη θέση για να καταφέρουμε να πάρουμε και εμείς κάτι από αυτό το ματς. Από κει και πέρα συγχαρητήρια στον Ηρακλή, εμείς θα παλέψουμε όσο μπορούμε, παρόλο τα προβλήματα που έχουμε θα δουλέψουμε καθημερινά και ελπίζω να έρθει σύντομα η καλή εικόνα τα οποία έχει Κηφισιά όλα αυτά τα χρόνια για να μπορούμε και εμείς να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ