1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-11-2019 16:19

Κρίνεται το αήττητο για Φοίνικα και Ολυμπιακό στη Σύρο

Το ντέρμπι μεταξύ του Φοίνικα Σύρου και του Ολυμπιακού ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League ανδρών (17/11, 16.30). Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε Livestreaming από το volleyleague.gr.

Φοίνικας και Ολυμπιακός έχουν ξεκινήσει με δύο νίκες το φετινό πρωτάθλημα, με την ομάδα της Σύρου να προέρχεται από φοβερή εμφάνιση στην έδρα του Παναθηναϊκού, όπου πήρε τη νίκη με 3-0 με MVP τον νεαρό Νίκο Μήλη.

Είκοσι ημέρες μετά την αναμέτρηση τους στην Α΄φάση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς στο Μελίνα Μερκούρη (όπου ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 σετ) ήρθε η ώρα για την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα όπου θα παιχτεί το αήττητο τους στο πρωτάθλημα αλλά και το προβάδισμα στον βαθμολογικό πίνακα.

Στη Σύρο υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός μετά και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο Μαρούσι και όλοι βλέπουν πως η νεανική ομάδα του Ράτκο Παβλίσεβιτς έχει δυνατότητες και εκφράζει το απαιτητικό βολεϊκό κοινό στο νησί.

Όλοι οι παίκτες του Φοίνικα είναι στη διάθεση του Παβλίσεβιτς ενώ ο Σέρβος ακραίος Φιλίπ Στοΐλοβιτς δήλωσε: «Κάθε παιχνίδι για την ομάδα μας είναι μια πρόκληση, όπως και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι το φαβορί αλλά ξέρουμε πως να παίξουμε. Τους σεβόμαστε αλλά σεβόμαστε επίσης και τη σκληρή δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση. Την προηγούμενη φορά μας κέρδισαν αλλά ήταν «μάθημα» για εμάς. Περιμένω να είναι γεμάτο το γήπεδό μας, να κάνουμε καλή εμφάνιση και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν έχουμε σουπερστάρ στην ομάδα μας και αυτό είναι το κλειδί που μας κάνει να λειτουργούμε ομαδικά Ο Μήλης έδειξε ότι μπορεί να παίξει φανταστικά, ο Στερν σε κάθε αγωνιστική είναι καλύτερος και ο Μπουτσούγιεβιτς σε κάθε ματς αναδεικνύει σε “σταρ” έναν διαφορετικό παίκτη».

Έτοιμος και χωρίς προβλήματα βρίσκεται ήδη στην Ερμούπολη ο Ολυμπιακός.Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον Φοίνικα Σύρου, σε ένα δυνατό παιχνίδι και θέλουμε να συνεχίσουμε την νικηφόρα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα και είναι απόλυτα συγκεντρωμένη ώστε να κάνει το παιχνίδι της, απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο».

Σε 37 αγώνες πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες 27-10.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ