1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-11-2019 16:50

O διάδοχος του Ντόκιτς, Νίκος Μήλης: «Ο Φοίνικας μου έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου»

Ο 23 χρόνος διαγώνιος, Νίκος Μήλης εκτός από την εξαιρετική του απόδοση στον Αγ. Θωμά, απέδειξε ότι είναι ένα πολύ συνειδητοποιημένο άτομο και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Με πολύ ωριμότητα και σοβαρότητα για την ηλικία του, ο νεαρός «Πειρατής» σχολίασε για τον τίτλο του ΜVP, το ίνδαλμα του τον Ντόκιτς, αλλα και για τον προπονητή του, τους συμπαίκτες και τη Σύρο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν περίμενα να πάρω αυτή την διάκριση όπως δεν περίμενα πριν λίγους μήνες πως θα ήμουν βασικός διαγώνιος στην ομάδα του Φοίνικα.Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κύριο Παβλίσεβιτς για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει και για την ευκαιρία που μου έδωσε και δουλεύω σκληρά για να τον δικαιώσω.

Άλλωστε η παραμονή του κυρίου Παβλίσεβις ήταν ο λόγος που ήθελα να ανανεώσω το συμβόλαιο μου με τον Φοίνικα.Για να είμαι ειλικρινής όταν έμαθα πως πήραμε τον Στερν κατάλαβα πως μπορεί να μου δοθεί η ευκαιρία. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είμαι αντάξιος της μεγάλης παράδοσης του Τόμισλαβ Ντόκιτς αλλά θέλω να προσφέρω πολλά στον Φοίνικα γιατί με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε μία μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου. Εννοείται πως κάνω όνειρα.

Όλοι κάπου στο όνειρο τους σκέφτονται την Εθνική ομάδα αλλά ακόμα έχω δρόμο μπροστά μου. Πέρα από την ατομική χαρά μου είναι χαρά και όλη της ομάδας. Δεν κέρδισα μόνος μου τον Παναθηναϊκό, αλλά όλη η ομάδα, ο προπονητής, το σταφ και η διοίκηση.Το αφήνουμε στην άκρη όλο αυτό. Πάμε να αποδείξουμε πως έχουμε διάρκεια. Ο Φοίνικας έχει μεγάλη παράδοση.

Το νησί μας έχει αγκαλιάσει. Στη Σύρο υπάρχουν οι ιδανικότερες συνθήκες για να δουλέψει κάποιος αθλητής.Έχουμε δικό μας γήπεδο, οι αποστάσεις είναι μικρές, η οργάνωση είναι άριστη και υπάρχει δέσιμο με τους κατοίκους του νησιού.

Ο κόσμος μας έχει αγαπήσει και μας έχει αγκαλιάσει.Η ομάδα αυτή έχει στόχο να φέρει έναν τίτλο. Μπορεί να τα καταφέρει και το δείχνει και ακόμα έχουμε να δώσουμε πιο πολλά. Έχουμε νεανική ομάδα. Έχουμε όρεξη, πάθος και στη σύνθεση μας έχουμε και αθλητές υψηλού επιπέδου. Νιώθω τυχερός και ευλογημένος που είμαι σε αυτή την ομάδα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ