1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-11-2019 00:15

Το κίνητρο του Παβλίσεβιτς και η εμπιστοσύνη στο Νίκο Μήλη

Χαρούμενο κλίμα είχαμε στα αποδυτήρια του Φοίνικα για το καθαρό τρίποντο κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο, το σπάσιμο της αρνητικής παράδοσης αλλά και το «κέρδος» του Νίκου Μήλη.
Ο προπονητής του Φοίνικα Ράτκο Παβλίσεβιτς δήλωσε: «Ενημερωθήκαμε από την ομάδα μας ότι δεν είχαμε κερδίσει τον Παναθηναϊκό από το 2013 στην Αθήνα. Διαβάσαμε πολύ καλά την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μας με πολύ νέα παιδιά έπαιξε τόσο συγκεντρωμένα και με θετική ενέργεια πήρε τη νίκη. Νομίζω πως κοντρολάραμε τα συναισθήματα μας και έτσι ήρθε η νίκη. Σημαντικό το αποτέλεσμα αλλά ακόμα είμαστε στην αρχή Μπορώ να πω πως αυτή η νίκη μας δίνει κίνητρο για την συνέχεια».

Ο κορυφαίος του Φοίνικα Νίκος Μήλης σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα είπε: «Είμαι χαρούμενος που παίξαμε καλά και πήραμε μια σπουδαία νίκη μετά από 6 χρόνια εδώ με τον Παναθηναϊκό. Σε δυο εβδομάδες θα ξανάρθουμε για το λιγκ καπ με στόχο το δυο στα δυο. Είμαι χαρούμενος που ο coach με πίστεψε. Εύχομαι όλη τη σεζόν με την απόδοση μου να του ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ