1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-11-2019 03:52

Ορφανός και Μαυροβουνιώτης: Μπορούμε και καλύτερα, ευχαριστούμε τον κόσμο

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός και ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης που ήταν από τους κορυφαίους του Ηρακλή είπαν μετά τη νίκη επί της Ελπίδας:
Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη εκτός έδρας με 3-0 σετ. Αυτό θέλαμε, ξέραμε ότι μπορούμε να το πετύχουμε και το καταφέραμε. Σίγουρα επηρέασε την Ελπίδα η απουσία του βασικού της διαγωνίου, του Χαριδήμου, ίσως αυτό ήταν ένα αβαντάζ για εμάς. Τώρα έχουμε μπροστά το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, απέναντι στην Κηφισιά, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, όσον αφορά στα ξεκινήματά μας. Νομίζω ότι η ομάδα αγώνα με τον αγώνα θα παρουσιάζεται βελτιωμένη».


Ο ακραίος του Ηρακλή Αργύρης Μαυροβουνιώτης είπε: «Πήραμε ένα “τρίποντο” το οποίο ζητούσαμε. Ξεκινήσαμε το ματς λίγο νωθρά και νωχελικά, ωστόσο ακούσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας στα τάιμ άουτ, καταφέραμε να βρούμε ρυθμό και να κατακτήσουμε το πρώτο σετ. Ήταν μια μεστή εμφάνιση από την ομάδα μας, ενώ είναι γεγονός ότι η Ελπίδα επηρεάστηκε από την απουσία του διαγωνίου της. Ένα “ευχαριστώ” στον κόσμο μας, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και ήρθε στο γήπεδο. Τους περιμένουμε και στην έδρα μας, στο επόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ