1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-11-2019 02:47

Κάταγμα στον παράμεσο ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Μία άμυνα που επιχείρησε να βγάλει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος στα μέσα του 2ου σετ του κόστισε ακριβά. Ο 27χρονος ακραίος χτύπησε πάνω στο παπούτσι του συμπαίκτη του Ηλία Λάππα και άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως έχει πάθει ρωγμώδες κάταγμα στον παράμεσο και θα μείνει εκτός προπονήσεις για δύο εβδομάδες.
Αμέσως του τοποθετήθηκε νάρθηκας από τον Δημήτρη Νεόφυτο, ενώ ο προπονητής της ομάδας Νίκος Νεόφυτος του ευχήθηκε περαστικά: «Από τη μία χαίρομαι για την εικόνα της ομάδας και από την άλλη λυπάμαι για τον τραυματισμό του Παναγιώτη. Όπως ξέρετε δεν έχουμε την απολυτέλεια για τέτοιες απώλειες. Προσωπικά είμαι περήφανος με την ομάδα μου. Στη λεπτομέρεια μπορεί να δικαιούμαστε και κάτι παραπάνω. Θα το παλέψουμε και θα το πάμε μέχρι το τέλος μέσα από κάθε δυσκολία. Ευχαριστώ τα παιδιά. Αυτό που κάνουν είναι άθλος για τον Παμβοχαϊκό και το ελληνικό βόλεϊ. Τίποτε άλλο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ