1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-11-2019 21:15

Πρώτη εμφάνιση μπροστά στον κόσμο του ο Ολυμπιακός κόντρα στον νεοφώτιστο ΟΦΗ

Ο Ολυμπιακός στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν υποδέχεται τον νεοφώτιστο Ο.Φ.Η. στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα αλλά στην δεύτερη επίσημη και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο μετά το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει με 3-0 σετ. (Μελίνα Μερκούρη, 2η αγωνιστική, 9/11, 16.00, Διαιτητές: Πρέντζας, Μουλά Λ.)
Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει το αήττητο του και από την αρχή να πάρει προβάδισμα στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε: «Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με καλούς και έμπειρους παίκτες και οι εμφανίσεις του θα βελτιώνονται παιχνίδι με παιχνίδι, φυσιολογικά. Από την πλευρά μας θέλουμε να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της σεζόν στην έδρα μας με την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Κάθε παίκτης δουλεύει πολύ καλά για να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι αύριο».

*Στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Οπως ο Ολυμπιακός έτσι και ο Ο.Φ.Η. δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και η ομάδα της Κρήτης θέλει να παρουσιαστεί βελτιωμένη σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο λίμπερο της ομάδας του Ηρακλείου Δημήτρης Γκαράς είπε: «Ξέρουμε με ποιον παίζουμε. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Παίξαμε με τον Ολυμπιακό στο Λιγκ Καπ. Είναι μια ομάδα, που είναι πλήρης και σταθερή. Εμείς πρέπει να δείξουμε το δυναμισμό μας και να κάνουμε μια εμφάνιση σαν το τελευταίο σετ με τον Παναθηναικό. Ολες οι ομάδες είναι ανέτοιμες ακόμη. Με τον Παναθηναικό, δείξαμε δυο πρόσωπα. Είχαμε και καλό και κακό εαυτό. Στα δυο πρώτα σετ κάναμε αβιάστα λάθη σε καλές συνθήκες. Θέλω να κρατήσω το τελευταίο σετ, που είναι το θετικό κομμάτι του αγώνα για μας. Να κρατήσουμε αυτό το δυναμισμό και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε σετ. Με αυτόν τον τρόπο θα έρθει κάποια στιγμή και ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα».

Volley League Ανδρών - 2η αγωνιστική

Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Μελίνα Μερκούρη 16.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΟΦΗ
Διαιτητές: Πρέντζας, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Παπαθανασίου, Αρβανίτης, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Γ. Τριαντάφυλλος, 18.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Χανδρινός, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Σπίνας, Σιακαβέλλας, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

ΕΑΚ Αμπελοκήπων 19.00: ΑΣ Ελπίς - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
Διαιτητές: Αβραμίδης, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Κάλλης Εμμ., Επόπτες: Ανθυμίδης, Λούμσι, Γραμματεία: Κουμπλή.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Ζηρίνειο 16.15: ΑΟΠ Κηφισιάς - ΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Κατσιάρας, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου

Αγίου Θωμά 19.00 (ΕΡΤSPORTS): Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟ Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κατερλή, Τόλιος, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ