Εκτυπώστε τη σελίδα
08-11-2019 14:25

Δημήτρης Γκαράς: «Να παίξουμε με Ολυμπιακό όπως στο τρίτο σετ με Παναθηναϊκό»

«Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε απο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ότι μας αναλογεί". Με τα λόγια αυτά ο λίμπερο του ΟΦΗ Δημήτρης Γκαράς, αναφέρθηκε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr στο αυριανό (9/11, 16.00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την δεύτερη αγωνιστική της Volley League.

Μετά τον Παναθηναϊκό, ο ΟΦΗ ταξιδεύει στην Αθήνα, για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στο ξεκίνημα της παρθενικής του συμμετοχής στην μεγάλη κατηγορία.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τον οποίο ειχε αντιμετωπίσει η Κρητική ομάδα και στο Λιγκ καπ, ο Δημήτρης Γκαράς, επισημαίνει ότι «ξέρουμε με ποιον παίζουμε. Παίζουμε με τον Ολυμπιακό, ο οποίος προέρχεται απο μια μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Παίξαμε με τον Ολυμπιακό στο Λιγκ Καπ. Είναι μια ομάδα, που είναι πλήρης και σταθερή".

Όσο για το τι θα ήθελε απο την ομάδα του, στο εν λόγω παιχνίδι, τονίζει ότι «εμείς πρέπει να δείξουμε το δυναμισμό μας και να κάνουμε μια εμφάνιση σαν το τελευταίο σετ με τον Παναθηναικό. Οι ομάδες είναι ανέτοιμες ακόμη. Με τον Παναθηναικό, δείξαμε δυο πρόσωπα. Είχαμε και καλό και κακό εαυτό.

Στα δυο πρώτα σετ κάναμε αβίαστα λάθη σε καλές συνθήκες. Θέλω να κρατήσω το τελευταίο σετ, που είναι το θετικό κομμάτι του αγώνα για μας. Να κρατήσουμε αυτό το δυναμισμό και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε σετ. Με αυτόν τον τρόπο θα έρθει κάποια στιγμή και ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα.»

 

Σχετικά άρθρα