1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-11-2019 14:33

Εγκαινιάστηκε η μαθητική κερκίδα του ΟΦΗ

Δελτίο Τύπου για την μαθητική εξέδρα που εγκαινίασε ο ΟΦΗ στην πρεμιέρα της Volleyleague με τον Παναθηναϊκό, εξέδωσε η Κρητική ομάδα η οποία αναφέρει για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία:

«Η ανάδειξη του βόλει στην Κρήτη, στις μικρές ηλικίες, είναι ένας απο τους κύριους στόχους του ΟΦΗ, μετά την άνοδο στην Volley League.

Eτσι, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, εγκαινιάστηκε η κερκίδα αθλητών, η οποία θα φιλοξενεί δωρεάν αθλητές και συλλόγους, απο όλα τα σωματεία της Κρήτης.Αυτό αποτελεί μια απόφαση του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη, ο οποίος και έδωσε εντολή, ώστε σε κάθε παιχνίδι του ΟΦΗ, η κερκίδα αυτή, να φιλοξενεί αθλητές απο όλο το νησί.Να σημειωθεί ότι επίσης με εντολή του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όλοι οι αθλητές του ΟΦΗ, ανεξαρτήτως αθλήματος, θα εισέρχονται δωρεάν στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου και θα φιλοξενούνται στην ίδια κερκίδα.

Στο παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟ, ο ΟΦΗ φιλοξένησε, στην εν λόγω κερκίδα, τους αθλητές βόλει των τμημάτων υποδομής του, τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας βόλει του ΟΦΗ, κάποια απο τα οποία ήταν και ball-girls του αγώνα, την ομάδα βόλει της ΓΕ Ιεράπετρας και την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, η οποία αγωνίζεται στην Α' Εθνική γυναικών.

Στα επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ, θα γίνουν και επαφές με σχολεία της πόλης, για να παρακολουθούν τα παιχνίδια μαθητές και έτσι να γίνεται ακόμη περισσότερη διάδοση του αθλήματος στην περιοχή.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ