Εκτυπώστε τη σελίδα
06-11-2019 14:51

ΟΦΗ: Το εργοτάξιο που έγινε «Παλατάκι» του βόλεϊ

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το Τ.Α.Α Ο.Φ.Η. για να ευχαριστήσουν όσους βοήθησαν, ώστε να κερδηθεί το στοίχημα με τα έργα βελτίωσης του ΒΑΚ, ώστε να είναι πανέτοιμο για την πρεμιέρα Volleyleague με τον Παναθηναϊκό στις 2/11.

Χαρακτηριστικό έιναι ότι την εβδομάδα που προηγήθηκε της αναμέτρησης, το κλειστό έμοιαζε με εργοτάξιο, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την αναμέτρηση.

Το παρκέ βάφτηκε, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί, ο φωτισμός ενισχύθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό, ενώ το γήπεδο "στήθηκε" με τους χορηγούς του ΟΦΗ και της ΕΣΑΠ, σε μια όμορφη εικόνα, η οποία σχολιάστηκε θετικά απο όλους.

Ακόμη, μπήκε δυνατή γραμμή ίντερνετ, που είναι απαραίτητη για την γραμματεία και την συνεργασία των ομάδων με τους στατιστικολόγους τους, αλλά και για τους διαιτητές (ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα) και τους  εκπροσώπους των ΜΜΕ

.Δημιουργήθηκε η αίθουσα τύπου για τις ανάγκες της συνέντευξης τύπου, προπονητών και παικτών.Τοποθετήθηκαν πόστερ με φωτογραφίες απο την ιστορική άνοδο της ομάδας, στα αποδυτήρια, στην αίθουσα τύπου, αλλά και μέσα στο κλειστό γυμναστήριο.Ακόμη, έγινε συνολικός καθαρισμός του χώρου των κερκίδων και των αποδυτηρίων.

Η Γενική εικόνα του κλειστού γυμναστηρίου του ΟΦΗ για το πρώτο παιχνίδι της Volley League ήταν πολύ καλή, όπως παραδέχθηκαν παρατηρητές, αλλά και τα μέλη της αντίπαλης ομάδας.Βέβαια, στόχος του ΟΦΗ είναι να συνεχίσει την γενικότερη αναβάθμιση της εγκατάστασης και με άλλα σημαντικά θέματα, που θα κάνουν το κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ, ακόμη πιο λειτουργικό για τη συνέχεια.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη και του ΤΑΑ ΟΦΗ ευχαριστούν:

«Ωστόσο, για να πάνε όλα κατ ευχήν στο πρώτο παιχνίδι, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το Τ.Α.Α Ο.Φ.Η. ΒΟΛΕΙ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που βοήθησαν ώστε να κερδηθεί το στοίχημα και να μπορέσει το κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ, να αλλάξει όψη σε σύντομο χρονικό διάστημα και να φιλοξενήσει το πρώτο παιχνίδι στην Volley League.

-Τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα και τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου για την άριστη συνεργασία, αλλά και το ιδιαίτερο προσωπικό ενδιαφέρον του δημάρχου για τον ΟΦΗ.-Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπερειφερειάρχη και υπεύθυνο για θέματα αθλητισμού Νίκο Συριγωνάκη.

-Το πρώην μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και πολιτικό μηχανικό Μάνο Ξημέρη, ο οποίος με τη γνώση του, έλυσε πολλά απο τα προβλήματα που υπήρχαν.-Τον Γιώργο Περβολαράκη και την εταιρεία του Τεχνική Μονωτική, για την βαφή του παρκέ, στα χρώματα που μας υπέδειξε η  ΕΠΣΑΠ

.-Το πρώην μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστα Ζερβάκη και τους συνεργάτες του, για όλη την ηλεκτρολογική δουλειά που έγινε και την τόνωση του φωτισμού.-Την εταιρεία "Επιπλο Καρπαθιωτάκης" για την ανακατασκευή της αίθουσας τύπου.

Την εταιρεία New Art και τον Πάρη Παπατσαρούχα για τα πόστερ της ομάδας με ιστορικές φωτογραφίες απο την άνοδο στην Volley League.-Την εταιρεία MKS Μεταξαράκη για την συνεργασία μας, σε θέματα διαφήμισης και μάρκετινγκ, αλλά και για το match program, που διαθέσαμε στους φιλάθλους μας.

-Την εταιρεία City Εvents για την μουσική και ηχητική κάλυψη του αγώνα.-Την αστυνομία για την άριστη συνεργασία που είχαμε ώστε να κυλήσουν όλα στην εντέλεια.

-Τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ, που προστάτεψε το παλατάκι μας, το οποίο ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει φέτος τη μεγάλη μας δύναμη για την επίτευξη των στόχων μας.»

Σχετικά άρθρα