1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-11-2019 17:19

Ζλατιλίδης, Σαρικεΐσογλου: «Είδαμε το επίπεδο που πρέπει να φτάσουμε»

Το ντεμπούτο του ΟΦΗ στην Volley League δεν συνδυάστηκε με νίκη αλλά για τον προπονητή, τους παίκτες αλλά και τους φίλους της ομάδας του Ηρακλείου που γέμισαν το Βαρδινογιάνειο ήταν ένα σημείο αναφοράς για το αγωνιστικό επίπεδο που πρέπει να φτάσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

O προπονητής του Ο.Φ.Η. Δημήτρης Ζλατιλίδης είπε:

«Ήταν μια δύσκολη πρεμιέρα στην έδρα μας. Ευχαριστώ τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε και την βοήθεια του. Ο Παναθηναϊκός νίκησε δίκαια. Δεν μπορέσαμε να τον ακολουθήσουμε. Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Για να κοντράρεις τέτοιες ομάδες, πρέπει να παίξεις στο μέγιστο και συγκεντρωμένα. Χάσαμε την συγκέντρωση μας και την ποιότητα της υποδοχής. Στο τελευταίο σετ, σταθήκαμε καλύτερα, αλλά πάλι στη λεπτομέρεια, το χάσαμε. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας μας, για να πετύχουμε το στόχο, που έχουν θέσει την παραμονή στην κατηγορία. Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Εχει κάποιες πολύ καλές ομάδες, τις οποίες για να τις κερδίσεις, πρέπει να κάνεις υπερπροσπάθεια. Είδαμε το επίπεδο που πρέπει να φτάσουμε. Η ομάδα μας έχει πολλές δυνατότητες. Πρέπει να βρούμε πιο ξεκάθαρα τους ρόλους μας. Δεν παύει όμως να είμαστε μια νέα ομάδα στην κατηγορία. Ελπίζω μελλοντικά σε πολύ καλύτερες εμφανίσεις».

Ο ακραίος του Ο.Φ.Η. Μιχάλης Σαρικείσογλου είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράσταση και την πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα. Κάναμε μια προσπάθεια, αλλά όχι το  καλύτερο που μπορούσαμε. Είμαστε μια νέα ομάδα με δυνατότητες. Απλά έχουμε δύσκολη κλήρωση και στα πρώτα 4 παιχνίδια, παίζουμε με τις τρείς καλύτερες ομάδες της χώρας. Δεν το λέω αυτό ως δικαιολογία. Χρειάζεται όλοι να δείξουμε υπομονή σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια. Δουλεύουμε σκληρά και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Είμαστε νέα ομάδα και χρειάζεται υπομονή».

Σχετικά άρθρα

  • Back to back πρωταθλήτριες Κρήτης οι αήττητες νεάνιδες του ΟΦΗ
    Back to back πρωταθλήτριες Κρήτης (ΕΣΠΕΚ) αναδείχτηκαν οι νεάνιδες του ΟΦΗ, οι οποίες κατέκτησαν τον τίτλο με 14 σερί νίκες και χωρίς απώλεια σετ, ολη τη σεζόν!
  • Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γ. Καραμπέτσος στο Βαρδινογιάννειο
    Στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο (9-10/12), ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας βόλεϊ Γιώργος Καραμπέτσος και στελέχη της Ομοσπονδίας βόλει (κ.κ. Χαλβατζής, Καζάκου, Καβαλιεράκης, Μπακοδήμος).
  • ΟΦΗ: Δυναμική παρουσία του βόλεϊ στον αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη
    Όλος ο οργανισμός της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, βρέθηκε στον Αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που έγινε στο κατάμεστο απο παιδιά, κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.
  • Νίκος Προύφας: «Τίτλος στον ΟΦΗ και μπαράζ ανόδου στην Α2»
    «Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να ετοιμαστούμε για τα μπαράζ ανόδου στην Α2» δήλωσε ο προπονητης της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, στο επίσημο κανάλι της ομάδας, μετά τη νίκη με 3-0 επί του Πήγασου στον πρώτο τελικό που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου και βρήκε νικητή τον ΟΦΗ με 3-0 σετ.
  • Volley League: Οι ξένοι αθλητές που έφυγαν
    Αρκετοί είναι και οι ξένοι αθλητές που αγωνίζονται στη Volley League ανδρών που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να επιστρέψουν στις πατρίδες τους για να βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους κατά την διάρκεια της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19. Άλλοι έχουν μπει στο αεροπλάνο και βρίσκονται ήδη σπίτια τους με το ακουστικό στο χέρι περιμένοντας νέα και άλλοι παραμένουν στη χώρα μας και είναι κλεισμένοι και περιμένουν την... μπόρα να περάσει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ