Εκτυπώστε τη σελίδα
03-11-2019 17:07

Ο Ηρακλής ετοιμάζεται για την Ελπίδα και ο Εθνικός ζει με την ελπίδα

Μετά το τέλος του αγώνα στην Αλεξανδρούπολη δεν υπήρχαν νικητές και χαμένοι καθώς στον Εθνικό υπήρχε ικανοποίηση που τα νέα παιδιά του συλλόγου πήραν το βάπτισμα του πυρός από την επαγγελματική κατηγορία, ενώ ο Ηρακλής με το τρίποντο έκανε ιδανικό ξεκίνημα και προετοιμάζεται για το τοπικό ντέρμπι με την Ελπίδα.

Ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος δήλωσε: «Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Εμείς το γνωρίζουμε απλά στους επίσημους αγώνες δεν χαρίζεται κανείς και φαίνονται οι αδυναμίες μας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από να στηρίξουμε τα νέα παιδιά στην ομάδα που ειλικρινά κάνουν μία τινάνια προσπάθεια. Δε μπορέσαμε να έχουμε τον Σέρβο πασαδόρο αλλά και ο νεαρός Παπάζογλου πήγε πολύ καλά».

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Ξέραμε πως ο αντίπαλος μας έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα αλλά αυτό δε μας εμπόδισε να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε γρήγορα αυτό που πρέπει. Μας λείπουν δυνατοί αγώνες και θέλουμε κι άλλα ματς για να ανεβάσουμε τους ρυθμούς μας. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και στο μυαλό μας βρίσκεται πλέον ο αγώνας με την Ελπίδα Αμπελοκήπων. Ευχαριστούμε τους περίπου 40 φίλους του Ηρακλή που μας συμπαραστάθηκαν. Εύχομαι στον Εθνικό να βρει σύντομα το δρόμο του».

Στη φωτογραφία είναι η ομάδα του Εθνικού 2019-20 στην πρώτη ομαδική φωτογράφιση.

Η εμπειρία του Ηρακλή κυριάρχησε του νεανικού Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη

Σχετικά άρθρα