Εκτυπώστε τη σελίδα
03-11-2019 17:01

Δημήτρης και Χαράλαμπος: «Είναι νίκη κλειδί για να πάμε ψηλά»

Ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ και έκλεισε τον αγώνα με τους νεοφώτιστους χωρίς απώλειες. Οπως είπε ο προπονητής του τριφυλλιού Δημήτρης Ανδρεόπουλος αλλά και ο υιος του Χαράλαμπος που ήταν από τους κορυφαίους, ο αγώνας με τον ΟΦΗ ήταν από τα ματς κλειδιά για να πάει η ομάδα ψηλά:

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ για αυτό το παιχνίδι. Ηταν ένα απο τα παιχνίδια κλειδιά της νέας περιόδου. Και βέβαια και σαν ξεκίνημα της νέας σεζόν, αλλά κυρίως γιατί η ομάδα του ΟΦΗ, είναι μια πάρα πολυ καλή και δυνατή ομάδα. Το παιχνίδι πήγε ακριβώς όπως το θέλαμε κυρίως απο πλευράς τακτικής. Καταφέραμε να κάνουμε ένα 3-0 το οποίο δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί να φαίνεται. Το πρωτάθλημα είναι τριών ταχυτήτων. Η μια είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, που κάνουν πρωταθλητισμό. Η άλλη είναι μια μεσαία κατηγορία, ομάδψν, που είναι ο Παναθηναικός, ο ΟΦΗ, η Σύρος, η Κηφισιά και ίσως μπεί και ο Ηρακλής, γιατί το Δεκέμβριο οι ομάδες έχουν την δυνατότητα να ενισχυθούν. Η τρίτη κατηγορία είναι η Ελπίδα, ο Παμβοχαικός, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που θα παλέψουν για την σωτηρία. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, όπως κάθε χρόνο».

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Και οι δυο ομάδες τόσο καιρό προετοιμαζόμασταν για αυτό το παιχνίδι. Είχαμε πεί με το τεχνικό επιτελείο, ότι το παιχνίδι αυτό θα μπορουσε να μας καθιερώσει ψηλά στην βαθμολογία. Ο πρώτος στόχος της χρονιάς επιτεύχθηκε. Κερδίσαμε δίκαια το παιχνίδι και πάμε να κερδίσουμε και το δεύτερο για να ξεκινήσουμε τη χρονιά με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Επίδειξη δύναμης του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα με τον ΟΦΗ

Σχετικά άρθρα