1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-11-2019 16:02

Νεόφυτος, Λάππας: «Τηρούμε την υπόσχεση μας έναντι του Παμβοχαϊκού»

Παλιές καλές εποχές θύμησε το κλειστο του Γιώργος Τριαντάφυλλος στη Βόχα και η συγκινητική προσπάθεια που κάνουν οι αθλητές, ο Νίκος Νεόφυτος αλλά και ο Ανδρέας Σωνάκης που βοηθάει εθελοντικά από τη θέση του τιμ μάνατζερ έχουν συσπειρώσει όλους όσους αγαπούν τον σύλλογο καθώς βλέπουν πως δεν είναι «μόνοι τους» και ο σύλλογος έχει μεγάλη δυναμική.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος μετά τη νίκη επί της Ελπίδας με 3-2 σετ είπε:

«Εχουμε δώσει μία υπόσχεση να δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο και την τηρήσαμε. Μπράβο στα παιδιά. Δεν αντέξαμε για τρία σετ. Αυτό είναι λογικό καθώς δεν προλάβαμε να κάνουμε την προετοιμασία που έπρεπε. Μετά το 2-2 σετ μαζέψαμε δυνάμεις και κρατήσαμε τη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια. Δώσαμε χαρά στους παράγοντες και στον κόσμο του Παμβοχαϊκού και αυτό μας χαροποιεί. Κρατάμε τους δύο βαθμούς και συνεχίζουμε. Ακόμα έχουμε πολύ δρόμο».

Ο ακραίος του Παμβοχαϊκού Ηλίας Λάππας:

«Είναι μία καλή νίκη ψυχολογίας και ουσίας για την δύσκολη συνέχεια. Εχουμε βάλει ένα στοίχημα με τους εαυτούς μας και θέλουμε να τηρήσουμε την υπόσχεση που δώσαμε απέναντι στον ιστορικό σύλλογο του Βραχατίου. Δείχνουμε τις δυνατότητες μας αλλά είναι λογικό να μην έχουμε δυνάμεις επειδή δεν έχουμε κάνει προετοιμασία. Πήραμε δύο πολύτιμους βαθμούς για το μεγάλο στόχο της παραμονής».

Σκληρός και Παμβοχαϊκός πήρε τη νίκη από την άπειρη Ελπίδα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ