1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-11-2019 16:02

Τσούλαφιτς: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε με την βοήθεια των φιλάθλων»

Πρεμιέρα για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ στην Volley League, με ένα μεγάλο παιχνίδι, κόντρα στον Παναθηναϊκό, που θα γίνει το Σάββατο (2/11, 5μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Το μεγάλο όνομα της ομάδας, ο Μαυροβούνιος διαγώνιος Μίλος Τσούλαφιτς, δίνει το σύνθημα, για την πρώτη αυτή μεγάλη μάχη του ΟΦΗ.

«Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν, μέσα απο τα φιλικά παιχνίδια που δώσαμε. Εύχομαι να μπορέσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να ξεκινήσουμε με μια μεγάλη νίκη το φετινό πρωτάθλημα. Πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε". 

Στον ΟΦΗ, καρδιοχτύπησαν με τον τραυματισμό, του κορυφαίου παίκτη της ομάδας, στο Λιγκ καπ με τον Ολυμπιακό, όμως, ο  Μαυροβούνιος, νοιώθει πλέον καλά και θα δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι.Οπως τονίζει "είμαι καλά και δεν έχω ενοχλήσεις. Ηταν μια κακιά στιγμή, αλλά πλέον είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα στο πρώτο και σημαντικό αυτό παιχνίδι".

Ο Τσούλαφιτς στέλνει το μήνυμα του και προς τον κόσμο της ομάδας. Οπως τονίζει "καλώ τους φιλάθλους να έρθουν και να γεμίσουν το γήπεδο. Να είναι ο 7ος παίκτης και να μας βοηθήσουν. Υπόσχομαι ότι θα δώσουμε τα πάντα για να τους ικανοποιήσουμε".

Τα εισιτήρια

Στην διάθεση των φιλάθλων του ΟΦΗ, θα είναι απο σήμερα Παρασκευή (1/11) τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναικό, που θα γίνει το Σάββατο (2/11, 5μμ) και  θα διατίθενται (10 π.μ. έως 2μμ και 6μμ-8μμ) απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στην οδό Ισαύρων 93, πίσω απο τη Θύρα 1, στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

Εισιτήρια θα διατίθενται και αύριο Σάββατο (10-2), ημέρα του αγώνα, απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και το μεσημέρι απο τις 3μμ, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Η γενική είσοδος, έχει οριστεί στα 10 ευρώ.Παράλληλα με τα εισιτήρια του αγώνα, διατίθενται και εισιτήρια διαρκείας, τα οποία κοστίζουν 100 και 200 ευρώ, για όλα τα παιχνίδια του ΟΦΗ στη φετινή σεζόν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ