Εκτυπώστε τη σελίδα
30-10-2019 16:23

Μεγάλο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, ετοιμάζεται για το πρώτο και ιστορικό της παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει το Σάββατο (2 /11 5μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάνειου Αθλητικού κέντρου, για την πρεμιέρα της Volley League και ήδη το ενδιαφέρον του κόσμου της ομάδας, είναι πραγματικά μεγάλο.

Τα εισιτήρια του αγώνα, θα είναι στην διάθεση των φιλάθλων του ΟΦΗ, από την Παρασκευή (1/11) το πρωί, στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και η γενική είσοδος, έχει οριστεί στα 10 ευρώ.

Εισιτήρια για το παιχνίδι, θα διατίθενται επίσης, όλη μέρα από το Σάββατο το πρωί, από τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στη οδό Ισαύρων 93, πίσω από τη θύρα 1 στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης στα Καμίνια, ενώ οι φίλαθλοι του ΟΦΗ και δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναικό, θα έχουν την ευκαιρία να παίρνουν το εισιτήριο τους, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Πριν το παιχνίδι, θα διατίθενται και εισιτήρια διαρκείας για όποιον ενδιαφέρεται, με 100 και 200 ευρώ, για όλα τα παιχνίδια της φετινής σεζόν.
Τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, διατίθενται καθημερινά (πρωί και απόγευμα) από τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810-311525).

«Γεμίζουμε το παλατάκι και βοηθάμε τον ΟΦΗ μας στο όμορφο ταξίδι που ξεκινάει στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει!» αναφέρει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ στο κάλεσμα του, προς τον κόσμο της ομαδας.

Στα αγωνιστικά, ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης προετοιμάζει δίχως αγωνιστικά προβλήματα την ομάδα του, για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς.

Σχετικά άρθρα