1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-10-2019 16:05

Προπονήθηκε κανονικά ο Τσούλαφιτς στον ΟΦΗ

Ο Μίλος Τσούλαφιτς του ΟΦΗ, που είχε ένα τραυματισμό στο χέρι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την περασμένη Παρασκευή, προπονήθηκε κανονικά χθες Δευτέρα, δίχως να νοιώσει ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Δημήτρη Ζλατιλίδη, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Volleyleague ανδρών.

Επίσης στο πλαίσιο της χθεσινής προπονητής του ΟΦΗ, ο Ζλατιλίδης και οι συνεργάτες του, ανέλυσαν σε βίντεο στους παίκτες, θέματα τακτικής αλλά και τους επισήμαναν τα λάθη που έκαναν, με αφορμή τα δυο δυνατά τεστ που έδωσε ο ΟΦΗ, με Ολυμπιακό και Φοίνικα Σύρου για το θεσμό του Λίγκ Κάπ.

Η προσοχή πλέον, στρέφεται στο παιχνίδι του Σαββάτου (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα η ώρα του αγώνα), ενώ μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον των φιλάθλων, ώστε να παρακολουθήσουν το ιστορικό πρώτο εντός έδρας ματς της Κρητικής ομάδας, στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας, συνεχίζουν να διατίθενται καθημερινά απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, πίσω απο τη θύρα 1 στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης) το πρωί (10 πμ-2μμ), αλλά και το απόγευμα (6μμ-8μμ). Πληροφορίες στο 2810-311525.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ