Εκτυπώστε τη σελίδα
22-10-2019 21:30

Ανδρεόπουλος: «Όλες οι ομάδες είναι αξιόμαχες, ξανά στην κορυφή τον Παναθηναϊκό» (video)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος, δήλωσε επίσης στο πλαίσιο της media day των «πρασίνων»:

«Ξεκινάει ένα πρωτάθλημα που όλοι είμαστε σίγουροι πως θα είναι ανταγωνιστικό και ποιοτικό. Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν θα δούμε ένα δυνατό πρωτάθλημα. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν φτιάξει ισχυρό ρόστερ. Στην επαγγελματική Λίγκα δίνει το δικαίωμα να φτιάχνουμε ομάδες και τον Δεκέμβριο οπότε είναι δυνατές οι αλλαγές. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει στο δρόμο της οργάνωσης που έχει θέσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Η διοίκηση Γιαννακόπουλου μας έχει δώσει εντολή και μας έχει αναθέσει αποστολή να φέρουμε τον Παναθηναϊκό πάλι στην κρυφή και αυτό θα κάνουμε».

Για την πρεμιέρα με τον ΟΦΗ: «Είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε πολλές φορές με τον ΟΦΗ στα φιλικά προετοιμασίας. Ο ΟΦΗ έχει δημιουργήσει πολύ καλή ομάδα. Θα είναι δύσκολη πρεμιέρα με δύσκολη ομάδα».

Για τα φαβορί για το πρωτάθλημα: «Οπως τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν προβάδισμα. Μετά υπάρχει η δεύτερη ταχύτητα με τον Παναθηναϊκό, τον ΟΦΗ, τον Φοίνικα και την Κηφισιά. Αυτό ως γενική αρχή δεν θα αλλάξει».

Επίσης στο www.panathinaikos1908.gr o τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος, σχολίασε:

«Ξεκινάει μια ακόμα ενδιαφέρουσα χρονιά για  το ελληνικό βόλεϊ και αναμένονται συναρπαστικοί αγώνες καθώς όλες οι ομάδες είναι αξιόμαχες.Εμείς θεωρώ ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά στην προετοιμασία και θέλουμε να δώσουμε μια συνέχεια σε μια προσπάθεια ανάκαμψης σε όλα τα επίπεδα για τον Σύλλογο  που ξεκίνησε από πέρυσι.

Ο Παναθηναϊκός πάντα οφείλει να μάχεται για το καλύτερο δυνατό και αυτό θα κάνουμε σε όλες τις διοργανώσεις».

Media

Σχετικά άρθρα