1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-10-2019 21:07

Πανταλέων: «Συγκλονιστικό να φοράω την φανέλα του Παναθηναϊκού όπως την πρώτη μέρα» (video)

Την εκτίμηση πως το νέο πρωτάθλημα της Volley League θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και ποιοτικό παρά τα οργανωτικά προβλήματα που αντιμετώπισαν ορισμένα ΤΑΑ, εξέφρασε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήτρης Πανταλέων στην media day που διοργανώθηκε στη νέα έδρα των «πρασίνων» στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Επίσης ο αρχηγός της ομάδας του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στο ρεκόρ των 26 ετών που έχει γράψει στον σύλλογο, την πρεμιέρα με τον ΟΦΗ και τα προβλήματα στο πρωτάθλημα:.

«Ήταν οριακή η περίοδος της σωτηρίας του Παναθηναϊκού στο μπαράζ με το Αιγίνιο. Τότε μας είχε στηρίξει ο κύριος Γιαννακόπουλος και μας είχε βοηθήσει στη μέση της σεζόν και κάναμε το καθήκον μας να μείνει η ομάδα στην Volley League. Εκ των υστέρων o κύριος Γιαννακόπουος ανέλαβε και την τύχη του συλλόγου και προσπαθεί να κάνει την εξυγίανση του τμήματος και σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Να μπορέσει να πατήσει σε στέραιες βάσεις και να δικεδικήσει τίτλους.

Ευελπιστώ στους επόμενους μήνες να έχει ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια και να μπορέσει να κάνει ο Παναθηναϊκός αυτό που επιτάσει η ιστορία του και να διεκδικεί τίτλους.Είναι πολλά τα χρόνια αλλά δε σου κρύβω πως για μένα είναι το ίδιο όμορφο και συγκλονιστικό να φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού όπως την πρώτη ημέρα.

Βλέποντας και τις άλλες ομάδες παρά τη δύσκολη εποχή που είμαστε έχουμε πολύ καλές ομάδες. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ παραδοσιακά έχουν φτιάξει δυνατές ομάδες

Ο Φοίνικας έχει δυνατό ρόστερ. Γενικά έχουν φτιαχτεί πολύ καλά σύνολα. Θα γίνει πολύ δυνατό και σκληρό πρωτάθλημα. Τα εξωαγωνιστικά προβλήματα πρέπει να λυθούν. Πρέπει να κάτσουν οι ομάδες κάτω και να βρουν λύσεις. Μετά την εφετινή χρονιά πρέπει να λυθούν τα προβλήματα και να δούμε πάλι καλύτερες ημέρες."

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ