1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-10-2019 18:58

Γιατί ο Αυγενάκης δεν έκανε λάθος με την αναφορά του στον Ηρακλή

Στις πρώτες του κουβέντες στον χαιρετισμό που απυήθυνε στην κλήρωση της Volley League ο Λευτέρης Αυγενάκης εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστούν η ΑΕΚ και ο Ηρακλής.

Προφανώς ο υφυπουργός μπερδεύτηκε από τις εξελίξεις των προηγούμενων ημερών αλλά τυπικά δεν είπε κάτι λάθος..

Η ΑΕΚ αποβλήθηκε από την ΕΣΑΠ μετά από την διαπιστωτική πράξη του Δ.Σ. στις 11 Οκτωβρίου 2019 αν και αυτό έπρεπε να είχε συμβεί την επομένη της λήξης της προθεσμίας για την αποδοχή της προκύρηξης του πρωταθλήματος, δηλαδή, την 1η Αυγούστου 2019. Και πάμε στον Ηρακλή.

Την 1η Οκτωβρίου ο Ηρακλής ανακοίνωσε πως έστειλε επιστολή στην ΕΣΑΠ σύμφωνα με την οποία αποχωρεί από το νέο πρωτάθλημα (2019-20). Εκτότε από ότι ξέρουμε δεν έχει υπάρξει νέα ανακοίνωση που να αναιρεί την προηγούμενη της αποχώρησης, ούτε και έχει πάρει άδεια ο Ηρακλής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Βέβαιως στην κοινότητα του βόλεϊ είναι γνωστή η ηρωική προσπάθεια που κάνουν οι παράγοντες της σημερινής διοίκησης του Ηρακλή για να κλείσουν τις εκκρεμότητες και να περάσουν την αδειοδότηση που έρχεται από την ΕΕΑ. Η αναφορά από τον Αυγενάκη ήταν «μαχαιριά στην καρδιά» αλλά η έμεση απάντηση ήρθε λίγο αργότερα για την αποκάλυψη της μεταγραφής του Γιώργου Τζιουμάκα, ενώ η ομάδα προετοιμάζεται σε φουλ ρυθμούς για να μπει δυνατά στο νέο πρωτάθλημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ