Εκτυπώστε τη σελίδα
22-10-2019 03:37

Πελεκούδας: «Αν κάνετε τα μισά υπουργέ θα είμαστε ευχαριστημένοι»

Ακούγοντας τις εξαγγελίες του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για τον επαγγελματικό αθλητισμό (κίνητρα και φοροελεφρύνσεις στους χορηγούς, μείωση του ΦΠΑ και άλλα κίνητρα) ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Παναγιώτης Πελεκούδας που έκανε την παρουσίαση είπε:
«Κύριε υπουργέ τα μισά να κάνετε από όσα είπατε εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν ήρθαμε να πούμε για παράπονα αλλά να τα διορθώσουμε. Να προχωρήσουμε όλοι μαζί, αγαπάμε αυτό που κάνουμε και θέλουμε να αφήσουμε στη νεά γενιά καλά πράγματα και να το πάει ακόμα πιο πέρα το άθλημα», είπε ο Παναγιώτης Πελεκούδας απευθυνόμενος στον υπουργο.

«Είμαι σίγουρος ότι όσο περνάει ο καιρός το πρωτάθλημα θα γίνεται καλύτερο. Εμείς οι νέοι είμαστε αισιόδοξοι και εύχομαι όλοι να το απολαύσουν», πρόσθεσε ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος.

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω πάλι γνώριμα πρόσωπα. Έλειπα στη Γαλλία δύο χρόνια σε ένα οργανωμένο πρωτάθλημα και τα μάτια μου είδαν αρκετά πράγματα. Αυτό που κράτησα είναι ότι εκεί το βόελϊ είνα ιγιορτή. Σιγά σιγά και το ελληνικό πρωτάθλημα αρχίζει να μετατρέπεται έτσι και αυτό είναι θετικό. Όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε κάτι για το καλό του βόλεϊ και να αποκτήσει την χαμένη του αίγλη».