1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-10-2019 03:26

Ο Γιώργος Τζιουμάκας επιστρέφει στον Ηρακλή!

Ο Ηρακλής έκανε την έκπληξη με την απόκτηση του Γιώργου Τζιουμάκα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών που υπό προϋποθέσεις μπορεί να αλλάξει και τα δεδομένα για τους στόχους της ομάδας.

Ο Τζιουμάκας συζήτησε με τον ΑΟΠ Κηφισιάς αλλά όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στην ομάδα απ΄όπου ξεκίνησε την καριέρα του. Συγκεκριμένα ο Τζιουμάκας ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του «γηραιού» κι εκεί άρχισε να φτιάχνει το όνομα του που τον έφερε στις Εθνικές ομάδες, αλλά και του άνοιξε τις πόρτες για το εξωτερικό όπου μετακόμισε το καλοκαίρι του 2013 (σε ηλικία 18 ετών) στην Ιταλία και το Κούνεο (για να ακολουθήσουν Περούτζια, Πιατσέντζα, Καστελάνα).

Ο Τζιουμάκας αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων το καλοκαίρι του 2018 έχοντας μια κακή χρονιά στην ΑΕΚ που του κόστισε και τη θέση του στην Εθνική.

Τους τελευταίους μήνες είχε στα σκαριά μεταγραφή στο Κατάρ η οποία δεν προχώρησε κι έτσι μετά από 6 χρόνια αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ