1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-10-2019 22:35

Νεκτάριος Χαλβατζής: «Το βόλεϊ πρέπει να μπει σε όλα τα σπίτια»

Ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής ήταν ο εκπρόσωπος της Ε.Ο.ΠΕ. στη κλήρωση του πρωταθλήματος της Volley League 2019-20 και στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη συμβολή της ΕΡΤ για το βόλεϊ.
Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής εκ μέρους της ομοσπονδίας είπε: «Εκ μέρους του προέδρου που απουσιάζει εκτός Αθηνών, σας εύχομαι καλή χρονιά. Ο κ. Καραμπέτσος λόγω περιοδείας για το ανδρικό βόλεϊ λείπει και γίνεται καταγραφή όλων των αγοριών σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι υγεία στους αθλητές που είναι οι πρωταγωνιστές, οι παράγοντες το ίδιο για να διοικούν αυτό το όμορφο άθλημα. Είχαμε δύο προκρίσεις Εθνικών ομάδων στους 16 της Ευρώπης μετά από πολλά χρόνια. Ευχαριστούμε την ΕΡΤ που με την συμβολή του κ. Αυγενάκη έδειξε τα παιχνίδια τους και εύχομαι πραγματικά το βόλεϊ να μπει σε όλα τα σπίτια. Πρέπει να μπουν γυναίκες και άνδρες ισομερός στην δημόσια τηλεόραση για να έχουμε πράγματι το βόλεϊ σε όλη την Ελλάδα. Υγεία και πάλι σε όλους και καλούς αγώνες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ