1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-10-2019 15:55

Ενσωματώθηκε στον ΠΑΟΚ ο Στίβεν Μάρσαλ

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται πλέον από χθές και ο Στίβεν Μάρσαλ, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Καναδά.
Τον Καναδό διεθνή, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" ο τιμ μάνατζερ της ομάδας βόλεϊ, Κώστας Αυγητίδης, με τον Μάρσαλ να δηλώνει πανέτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ αλλα και ανύπομονο να παιξει μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας. Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις με την νέα μου ομάδα και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Υπόσχομαι να δώσω ότι καλύτερο, προκειμένου να κατακτήσουμε τους στόχους μας, που είναι φυσικά το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Παρακολούθησα κάποια βίντεο και έχω ενημερωθεί για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Γνωρίζω ότι είναι πολύ εκδηλωτικοί και υποστηρίζουν με πάθος την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά σε μια τόσο όμορφη ατμόσφαιρα".

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ