Εκτυπώστε τη σελίδα
05-10-2019 22:31

Με Ρανγκέλ ο Παναθηναϊκός 3-0 τον Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη

Με τον Βίκτορ Ρανγκέλ να παίρνει χρόνο συμμετοχής ο Παναθηναϊκός επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι με 3-0 σετ τον Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη. Οι δύο ομάδες έπαιξαν και τέταρτο σετ με αρκετές αλλαγές και το κατέκτησε ο Μίλωνας.

Σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 σετ τον Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων σε αναμέτρηση που έγινε στη Νέα Σμύρνη.

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Ανδρεόπουλου πέτυχαν φιλική νίκη λίγες ώρες μετά το φιλικό με τον ΟΦΗ και ανταποκρίθηκαν θετικά.Το «τριφύλλι» πήρε δύσκολα τα δύο πρώτα σετ με 25-23 και με 25-22 ενώ στο τρίτο επικράτησε πιο άνετα με 25-16.

Στα δύο πρώτα σετ έπαιξαν ακραίοι Μούχλιας και Ανδρεόπουλος, πασαδόρος ο Γιάκομπσεν, διαγώνιος ο Στάροβιτς, κεντρικός ο Πανταλέων , ο Ρανγκέλ χρησιμοποιήθηκε μόνο για σερβίς και λίμπερο ο Ζήσης. 

Στα μισά του τρίτου σετ αντικαταστάθηκε ο Στάροβιτς με τον Παλαιολόγο, ο Ρουσόπουλος αντικατέστησε τον Γιάκομπσεν, ο Μπαρμπούνης τον Ανδρεόπουλο και στο τέταρτο σετ μπήκε και ο Σονάκης στην θέση του Ζήση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έπαιξαν και τέταρτο σετ όπου ο ΠΑΟ αγωνίστηκε με πολλούς νεαρούς παίκτες και ηττήθηκε με 22-25.

Ο τεχνικός Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν είχε στην διάθεση του τον Παναγιώτη Πελεκούδα που τραυματίστηκε στο ματς με την ομάδα από το Ηράκλειο ενώ ο Αλέξανδρος Ράπτης αγωνίστηκε από τα μισά του τρίτου σετ και έπειτα.

Σχετικά άρθρα