1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-09-2019 16:28

Ενίσχυση με Μάκη Κολτσιάκη η Κηφισιά

Την απόκτηση του 29 χρόνου ακραίου (1μ95), Μάκη Κολτσιάκη, ανακοίνωσε και επίσημα η Κηφισιά, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ροστερ της ενόωει του νέου πρωταθλήματος της Volleyleague.

Ύστερα απο τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τον ΣΠΑ Καρδίτσας, τον Ηρακλή Χαλκίδας και τον ΟΦΗ τον οποίο βοήθησε σημαντικά να κερδίσει την άνοδο στη Volleyleague, ο έμπειρος ακραίος υποστήριξε για την μετακίνηση του στην ομάδα των βορείων προαστίων:

«Η Κηφισιά διαχρονικά έχει μία σταθερή πορεία στην Volley League. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχει και παρουσίες στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, γεγονός που δείχνει το υψηλό επίπεδό της. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνίζομαι με τη φανέλα της στο νέο πρωτάθλημα. Αυτή θα είναι η πρώτη χρονιά που θα συνεργαστώ με τον προπονητή Νίκο Ζαλμά, ο οποίος είναι ιδιαίτερα έμπειρος.

Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.Πρέπει να βάζουμε την ομάδα πάνω από το εγώ μας. Είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε την Κηφισιά όσο πιο ψηλά γίνεται. Όλο αυτό το διάστημα δουλεύουμε σκληρά.

Προσωπικά, θέλω να βρω τον ρόλο μου στην ομάδα και να την βοηθήσω με την απόδοση μου στο γήπεδο. Ενόψει του νέου πρωταθλήματος θέλω να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές υγεία»

Η ανακοίνωση του ΑΟΠ Κηφισιάς για τον Κολτσιάκη αναφέρει:

"Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Μάκη Κολτσιάκη για την αγωνιστική περίοδο 2019-20."

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ