1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-09-2019 14:17

Σοκ για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης: Οδεύει προς το τοπικό

Παρά τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλει τους τελευταίους μήνες για την εξασφάλιση πόρων για να καλύψει προηγούμενα χρέη και να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League ανδρών, η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης δεν έχει βρει μέχρι στιγμής φως στο τούνελ και ο σύλλογος βρίσκεται ένα βήμα πριν τις τοπικές κατηγορίες.

Για τον λόγο αυτό κάνει μία σειρά ενεργειών για να καλύψει την ομάδα σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής στη Volley League.

Αν ο Εθνικός δεν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, οι πληροφορίες λένε ότι θα κάνει χρήση της επιλογής χαμηλότερης κατηγορίας, ζητώντας και από την Ε.Ο.ΠΕ. παράταση στη διορία, η οποία έληγε στις 30 Αυγούστου.

Οι ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες επίσης λένε ότι ο Εθνικός έστειλε έγγραφο και στην Ένωση Θράκης (ΕΠΕΣΘΡ) περιγράφοντας την κατάσταση και ζητώντας να τον συμπεριβάλουν στις κληρώσεις των τοπικών πρωταθλημάτων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ