1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-09-2019 14:05

Κρητικό γλέντι για τον...ΟΦΗ

Mια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του ΟΦΗ, μετά την ολοκλήρωση του επίπονου εβδομαδιαίου προπονητικού προγράμματος, 

.

Έτσι λοιπόν το περασμένο Σάββατο,  όλη η ομάδα και το τεχνικό επιτελείο, με τις οικογένειες τους, συμμετείχαν σε Κρητικό Γλέντι, που έγινε στο χωριό Θραψανό.

Η πρωτοβουλία, ανήκε στον προπονητή του ΟΦΗ, Δημήτρη Ζλατιλίδη, ο οποίος είναι καθηγητής φυσικής αγωγής στο σχολείο του χωριού και έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με την περιοχή, η οποία έχει και πολλούς φίλους του ΟΦΗ!Οι κάτοικοι υποδέχθηκαν με χαρά την αποστολή της ομάδας βόλει του ΟΦΗ και της ευχήθηκαν να έχει καλή χρονιά στο πρωτάθλημα της Volley League.

Οι παίκτες του ΟΦΗ και ειδικά οι ξένοι (ο Ουκρανός Στοροζίλοφ και οι Κολομβιανοί Μίνα και Καραμπαλί) εντυπωσιάστηκαν από την κρητική φιλοξενία, αλλά και από τους κρητικούς μεζέδες.

Οι παίκτες του ΟΦΗ απόλαυσαν το φημισμένο Θραψανιώτικο ψητό, ενώ ο αθλητής του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης, εντυπωσίασε με τις χορευτικές του ικανότητες, στα κρητικά τραγούδια, της βραδιάς.

Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι παίκτες του ΟΦΗ, επέστρεψαν στο προπονητικό πρόγραμμα, με διπλές προπονήσεις καθημερινά (το πρωί στο στάδιο Ελευθερίας και το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ