Εκτυπώστε τη σελίδα
15-09-2019 18:29

Στην Ελπίδα Αμπελοκήπων ο Δημήτρης Ποχάνης

Την απόκτηση του 22χρονου (1μ99) Κύπριου διεθνή διαγώνιου, Δημήτρη Ποχάνη ανακοίνωσε η Ελπίδα Αμπελοκήπων. Με την απόκτηση του Ποχάνη, η Θεσσαλονικιώτικη ομάδα δείχνει ότι εμπιστεύεται ένα εξαιρετικά ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος μπορεί να τις προσφέρει λύσεις, στην φετινή της παρουσία στη Volleyleague

Η ανακοίνωση της Ελπίδας Αμπελοκήπων για τον Ποχάνη αναφέρει:

«Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση του διαγώνιου Δημήτρη Ποχάνη, ενός ακόμη ανερχόμενου εκπροσώπου της νέας γενιάς του βόλεϊ, που έχει ήδη παρουσιάσει δείγματα του ταλέντου του.
 
Ο Δημήτρης Ποχάνης ο οποίος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28/07/1997 και έχει ύψος 1,99 μ., έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην ομάδα της Νέας Σαλαμίνας στην Κύπρο (2012-2015), καθώς και στον Πήγασο Πολίχνης (2016-2019). Επίσης, έχει χριστεί διεθνής με την εθνική Κύπρου.
 
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ελπίδας Αμπελοκήπων και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα"

 

Σχετικά άρθρα

  • Κέρδισε τις εντυπώσεις στην Κύπρο η Θέτιδα Βούλας
    Την τέταρτη θέση κατέκτησε η Θέτιδα η οποία πήρε μαζί με τον Ολυμπιακό μέρος στο 2ο τουρνουά της Κύπρου. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στους αγώνες, ηττήθηκε στο μικρό τελικό από την Ταργκοβίτσε με 3-2 σετ (23-25, 25-23, 19-25, 25-21, 15-9) και πήρε την τέταρτη θέση.
  • Πρώτος και αήττητος ο Ολυμπιακός στο τουρνουά της Κύπρου
    Ιδανικά ολοκλήρωσε την παρουσία του στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου ο Ολυμπιακός ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-1 σετ του Ερυθρού Αστέρα, στον μεγάλο τελικό και πανηγύρισαν μαζί με τους Κύπριους οπαδούς των "ερυθρόλευκων" που έδωσαν δυναμικό παρών ολες τις ημέρες των αγώνων.
  • Η προπονητική καριέρα του Χριστοφιδέλη ξεκινάει από την Ανόρθωση
    Από την Κύπρο θα ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα ο Κώστας Χριστοφιδέλης. Ο πρώην άσσος του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του νταμπλ το 2019 ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το φιλέ και πλέον θα ακολουθήσει τον δρόμο του προπονητή.
  • Τσάμπιονς Λιγκ: Για την υπέρβαση η Ομόνοια του Καλμαζίδη
    Νέα μεγάλη πρόκληση περιμένει σήμερα Τετάρτη στις 20:00 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» την Ομόνοια, η οποία υποδέχεται για την τρίτη φάση του Τσάμπιονς – Λίγκ την πολωνική Γιαστρέμπσκι.

  • Χειρουργήθηκε ο Ποχάνης του Πήγασου
    Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Δημήτρης Ποχάνης του Πήγασου Πολίχνης. Ο ταλαντούχος ακραίος που ήρθε από τη Νέα Σαλαμίνα Κύπρου πριν δύο χρόνια, υποβλήθηκε σε επέμβαση μηνίσκου και θα απουσιάσει εκτός γηπέδων για αρκετές εβδομάδες.