1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-05-2013 23:28

Τα τέσσερα εισιτήρια στα Ευρωπαϊκά κύπελλα ανδρών

Η απουσία του Παμβοχαϊκού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις 2013-14 φαίνεται πως θα είναι η μοναδική «απώλεια» του ελληνικού βόλεϊ στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Μετά την απόφαση της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού να δηλώσει τους πρωταθλητές στο Τσάμπιονς Λιγκ τα δεδομένα άλλαξαν άρδην. Στο CEV Cup θα αγωνιστούν ο ΠΑΟΚ και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και στο Τσάλεντζ Καπ ο Φοίνικας Σύρου ο οποίος μάλιστα θα αγωνιστεί κανονονικά στο νησί. 

Ο Παμβοχαϊκός δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό αυτομάτως τον αποκλείει από την συνέχεια των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Με βάση τους κανονισμούς δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο CEV Cup. Για πολλούς λόγους είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο Τσάλεντζ Καπ. Ακόμα και να του δώσει το δικαίωμα η CEV η διοίκηση του Παμβοχαϊκού θα το σκεφτεί πολύ διότι τα ταξίδια στην συγκεκριμένη διοργάνωση είναι συνήθως πολλά και μεγάλα και θέλει να εξοικονομήσει πόρους ώστε να έχει και του χρόνου ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση η ΕΟΠΕ θα στείλει τις δηλώσεις συμμετοχής την Πέμπτη το μεσημέρι (16/5).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ