1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-08-2019 09:42

Στην Αθήνα ο Ρανγκέλ: «Ανυπομονώ να φορέσω ξανά την πράσινη φανέλα»

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Βραζιλιάνος κεντρικός Βίκτορ Ρανγκέλ, προκειμένου να ενταχθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού που θα ξεκινήσει στις 3 Σεπτεμβρίου.
Μετά από δύο χρόνια, ο Ρανγκέλ επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του τριφυλλιού και στις πρώτες του δηλώσεις αφού αφίχθη στη χώρα μας δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο 29χρονος κεντρικός επισήμανε «Περιμένω με αγωνία και πολύ μεγάλη χαρά να φορέσω και πάλι την φανέλα με το τριφύλλι και να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ευελπιστώ ότι θα πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα.

Οι φανατικοί οπαδοί μας μόλις έμαθαν ότι έρχομαι και πάλι στην ομάδα μου έστειλαν πολλά μηνύματα και ανυπομονώ να παίξω πάλι έχοντας την στήριξη τους. Οι οπαδοί μας με κρατούσαν πάντα…δεμένο με τον Παναθηναϊκό.

Άλλωστε αυτό είναι το πιο ισχυρό στοιχείο που με ενώνει με τον Σύλλογο, ο κόσμος του , τον οποίο αγαπώ. Ακόμα και τον καιρό που έλειπα είχα επαφή μαζί τους και μάθαινα τα νέα της ομάδας. Είμαι γεμάτος ενέργεια και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό για να δικαιώσω την διοίκηση και το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ