Εκτυπώστε τη σελίδα
28-08-2019 23:50

ΙΙ Παράκτιοι Αγώνες: Βάσω και Βίκυ, για το χατίρι των παλιών καλών καιρών

Η διεξαγωγή των ΙΙ  Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στην Πάτρα έγινε η πλατφόρμα και έδωσε μοναδική ευκαιρία για την επανένωση δύο θρύλων του ελληνικού Beach Volleyball.
H Bίκυ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, η οποία συμμετέχει στο Τουρνουά (με συμπαίκτρια την Παναγιώτη ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ) συναντήθηκε μετά από πολύ καιρό με τη Βάσω ΚΑΡΑΝΤΑΣΙΟY, που τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Πάτρα και ήταν πρωτεργάτης στην ανάληψη των Αγώνων. 

Η ΚΑΡΑΝΤΑΣΙΟΥ έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση αλλά υπήρξε συμπαίκτρια με την ΑΡΒΑΝΙΤΗ και αγωνίσθηκαν παρέα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, στο Πεκίνο.

Μαζί κατέκτησαν τον τίτλο σε δυο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, το 2005 στη Μόσχα και το 2007 στη Βαλένθια, ενώ έχουν κατακτήσει και ένα Grand Slam του Παγκοσμίου Σιρκουί, στο Σταβάνγκερ.

Επίσης μαζί στέφθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδος το 2006 και το 2007.

“Reunion with Vaso.. good old times!” έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook η ARBANITH η οποία ανάρτησε και μια κοινή φωτογραφία τους.

«Εχουμε περάσει μαζί μία ζωή. Περάσαμε μεγάλες στιγμές που θα μας μείνουν για πάντα στο μυαλό και στην ψυχή μας», συνομολόγησαν οι δύο αθλήτριες. 

«Η Βίκυ είναι μία φοβερή αθλήτρια και ένας υπέροχος άνθρωπος. Ταιριάζουμε πολύ και ως χαρκατήρες. Την ευχαριστώ για όλα. Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κατακτήσουν ένα μετάλλιο και να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Θα είμαι στο πλευρό τους», είπε η ΚΑΡΑΝΤΑΣΙΟΥ.